‘NOVA LOVA‘, NOVA I ŽANA

Sjećate li se voditeljice Nove TV iz poznate emisije od prije 15 godina? Sada se vratila i izgleda neprepoznatljivo!

Čini se da Žana ne može bez malih ekrana pa se sada opet vratila, a radi na dvije satelitske televizije te organizira evente

Žana Štrbac Kukolj nekad i sad

 Screenshot YouTube/instagram/Žana Štrbac Kukolj/

Sjećate li se emisije ‘Nova lova‘ koja se prije 15 godina vrtila na Novoj TV? Tadašnja voditeljica emisije bila je Žana Štrbac Kukolj, koja je kasnije sudjelovala i u reality showu ‘Farma‘. Na kraju se zbog skandala povukla iz javnosti.

No, čini se da Žana ne može bez malih ekrana pa se sada opet vratila, a radi na dvije satelitske televizije te organizira evente.

"Vratila sam se, ambiciozna kao i uvijek, s raznim novitetima. Vodim dvije televizijske emisije i radim u jednoj odličnoj hrvatskoj firmi, kao menadžer projekta, u suradnji s organizacijama raznih evenata", rekla je Štrbac Kukolj za Tabloidno.

Vitka figura i bujno poprsje i danas su joj zaštitni znak, a za emisiju ‘Nova lova‘ kaže da joj je to nezaboravno iskustvo koje će zauvijek pamtiti.

"Smatram da mi žene imamo puno više za pokazati od samih atrbuta", komentirala je, a nakon ‘Farme‘ odlučila je da gledatelji neće gledati ni nju ni njezine atribute i da se povlači iz javnosti.

"Bio mi je potreban mir u tom periodu života, i mislim da svi imamo takvu fazu u životu, pogotovo medijski eksponirane ličnosti", objašnjava.

Danas je fokusirana na posao, a privatni život ne pati joj zbog toga. Također smatra da će joj emisije koje je do sada vodila pomoći u daljnjoj karijeri.

" Smatram da igram važnu ulogu, kao i svaki sudionik naše organizacije. Emisije koje sam vodila, emitirale su se na Nova TV, OBN, Z1 i još par njih, tako da ne vidim razlog zašto se ne bih u budućnosti probala ponovno okušati u nekim većim ciljevima. Sve je moguće uz dobru organizaciju", zaključuje ambiciozna voditeljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 06:04