MODELING ZVIJEZDA

Svi se pitaju tko je Hrvatica čiju je fotografiju objavila Victoria Beckham? ‘Očaravajuća je!‘

Zanimljivo je da joj je prvi modni show koji je odradila bio upravo za ‘njenog idola, Donatellu Versace‘

Lucy Marković

 Instagram/screenshot/

U novoj kampanji Victorije Beckham pojavljuje se Lucy Marković, manekenka hrvatskih korijena koja je nakon Victorijine pažnje svojim fotografijama privukla i interes javnosti, odnosno, 32 milijuna pratitelja na Instagramu popularne dizajnerice.

"Prekrasna! Ovaj nos je tako predivan", "Možemo li znati ime ove prelijepe dame?", "Tako je lijepa i prirodna", "Očaravajuća", neki su od komentara ispod fotografije na Victorijinom Instagramu.

Spomenuta je manekenka rođena i odrasla u Australiji, ali se ponosi svojim hrvatskim korijenima, što voli istaknuti na Instagramu, a karijera joj je neprestano u usponu otkad je 2015., sa samo 16 godina, završila na drugom mjestu reality showa Australia‘s Next Top Model. Od tada je nosila revije za neke od najpoznatijih dizajnerskih kuća, kao što su Versace i Givenchy, te je krasila naslovnice brojnih svjetskih modnih časopisa.

Otkako je debitirala ekskluzivno s Versaceom 2022., Lucy je postala jedan od vodećih modela u industriji. Prošetala je pistom za Versace, Givenchy, Dion Lee i bila je predstavljena u prestižnim publikacijama - od Schön! Magazina, Vogue Singaporea, To Be Magazinea, do korejskog Voguea.

Prema intervjuu na web stranici agencije Kult Models, ova 24-godišnjakinja tvrdi kako je htjela biti model "oduvijek", jer je gledala kako to radi njena starija sestra, dok je joj je majka šivala "predivne haljine". Zanimljivo je da joj je prvi modni show koji je odradila bio upravo za "njenog idola, Donatellu Versace".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:49