REKAO ŠTO ŽELI

TikToker prozvao Lanu Jurčević: ‘Izbacila si par hitova, sad si Rihanna Balkana, prodaješ kreme i više ne pjevaš‘ - odgovorila je

Vrlo brzo nakon što je izašao video o popularnoj pjevačici, TikToker je postao vrlo popularan

Lana Jurčević

 Instagram/Lana Jurčević

TikToker Hrvoje Dadić požalio se što Lana Jurčević nije dugo izbacila album i, kako to inače ide na internetu, u kratkom roku postao vrlo popularan. Inače, Dadić je poznat po ocjenjivanju klubova na TikToku, a viralni video u kojem proziva pjevačicu čak je došao do nje same pa mu se tako Lana javila i skupila preko 2000 lajkova.

"Znači, ovako, Lana, ja razumijem da ti imaš sad tu firmu i da si Rihanna Balkana i da sad zgrćeš tu pare teške. Ali, znaš li što bi bilo predobro? Predobro bi bilo kad bi ti izbacila sad jedan album. Ali da album bude u fazonu kao one pjesme ‘Ludo ljeto‘, ‘Majica‘", kazao je TikToker pa objasnio kako se osjeća kad čuje te pjesme.

"Ja kad mi puste negdje ‘Majicu‘... Kad ja čujem: ‘Ja bih htjela biti ta...‘, ja čupam kosu s glave. Dalje, ‘Ludo ljeto‘. Znači, najjači benger ikad. To je najjača ljetna pjesma. I kao izbacila si par hitova i pokrenula kozmetičku firmu i ti sad ne pjevaš. To nije u redu", dodao je.

Na kraju je Dadić zamolio pjevačicu da snimi novi album. "Imaš sad para od tih krema što prodaješ. Znači, snimi album, objavi ga i da imamo nekih pjesama dobrih za slušati", rekao je u videu, koji ima preko 170 tisuća pregleda, nakon kojeg mu se kasnije javila i sama pjevačica.

"Aaaaa hahahaha!! Ljubav za tebe. Bit će, bit će. Čekaj da se izvučem iz pelena ", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 15:48