SVI SE PITAJU

Tko je žena koja je na prosvjedu prozvala Plenkovića: Bivša misica i Puljkova rođakinja, kuma Iris Livaje...

Lana Pavić je javnosti poznata po brojnim javnim ulogama, novinarka je i poduzetnica, i dopredsjednica stranke ‘Centar‘

Lana Pavić

 Ronald Gorsic/Cropix; Tomislav Kristo/Cropix/

Novinarka i poduzetnica, koju od ranije poznajemo po mnogim javnim ulogama, Lana Pavić bila je jedna od glavnih govornika na prosvjedu protiv HDZ-a koji se danas održava u pet gradova.

„Znate li što nam je jučer poručio AP iz Bruxellesa? Poručio je da su skupovi nepotrebni, da imamo vodu, plin, benzin i struju. Zamislite 2024. godine rekao nam je da imamo struju. Znate zašto imamo? Jer imamo naše rijeke. Jer su isprva građene hidroelektrane. Ne bi trebao pričati o struji jer deseci tisuća hrvatskih kućanstava ne mogu plaćati struju.

Isključio je struju i svjetlo iz naših agencija, ministarstva i državnih tvrtki. Za finale sada želi isključiti iz naših medija, da tamo vlada mrak.

image

Lijevo liberalna oporba danas na protestu

Ronald Gorsic/Cropix

Mediji su moje okruženje zadnjih godina, kao urednica sam prošla cijelu Hrvatsku, napravila sam stotine priča o vrijednim ljudima koji svako jutru ustaju da bi radili za svoje obitelji. Nisu napustili Hrvatsku nego su odlučili gorjeti. Ti ljudi su svi mi. Pokazat ćemo im to 17. travnja.

AP kaže – ima vode, plina, benzina i struje. Tom strujom ćemo napuniti naše baterije. Rijeke pravde dolaze i pokazat ćemo im – ili HDZ ili Hrvatska”, poručila je.

Tko je Lana Pavić?

Lana je javnosti poznata kao bivša misica, manekenka, loto djevojka, novinarka, voditeljica, ali i političarka. Dopredsjednica je stranke Ivice Puljka Centar, rođakinja je Puljkove supruge Marijane.

image

Ivica Puljak

Ante Cizmic/Cropix

Rođena je u Splitu, a u Zagrebu je završila postdiplomski studij politologije i stekla titulu doktorice znanosti.

image

Lana Pavić

Tomislav Kristo/cropix/

Osim političkog i akademskog rada, vlasnica je tvrtke za medijsku produkciju i marketing Mala produkcija d.o.o. Godinama je radila u medijima i uređivala televizijske emisije turističkih i lifestyle tema Klub 7 i Destinacija: Hrvatska.

U privatnom životu Lana je supruga i majka. Lana se vjenčala za Marka Kožula prije osam godina. Godinu kasnije dobili su djevojčicu Iris Luciju, a 2017. godine sina Marka Aurelija. Iz prijašnjeg braka s Branimirom Brkljačem ima kćer Laru Bornu (17) koja je ranije bila influencerica.

image

Marko Kožul i Lana Pavić

Damjan Tadic/Cropix

Lana ima i poznate kumove. Naime, 2022. godine bila je kuma bivšoj manekenki Iris Rajčić kada se udavala za nogometaša Hajduka Marka Livaju. Također, kada je Lana rekla sudbonosno da svoj Marku, kuma im je bila Iris.

image

Iris Livaja i Lana Pavić

Paun Paunovic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:30