NOVI SINGL

Vanda Winter u suradnji s vrhunskim glazbenicima predstavlja autorsku pjesmu ‘Sve oko nas‘

‘Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizira osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj privlačnosti‘

Vanda Winter

 Tomislav Marić/

Glumica i etablirana vokalna solistica Vanda Winter nakon gotovo 20 godina prisutnosti na sceni najavila je svoj novi album. Dosad predstavljen baladama ‘Lako’ i ‘Ako me prestaneš voljeti’, s potpisom Aljoše Šerića uvukla nas je u svoj raskošni vokalni bajkoviti glazbeni svijet, nakon čega je u suradnji s producetom i autorom Zvonimirom Dusperom Dusom donijela i ponešto brže ritmove u singlu ‘Nađi nju’.

image

Vanda Winter

Tomislav Marić/

Objavom novog singla ‘Sve oko nas’ Vanda nastavlja u up-beat tempu, a ovog se puta predstavlja i autorski, budući da tekst pjesme potpisuje sama, dok je glazbu radio svjetski priznati gitarist i producent hrvatskih korijena Yogi Lonich.

image

Vanda Winter

Tomislav Marić/

- Yogi Lonich radio je glazbu za ‘Sve oko nas’, a pjesmu je dodatno oplemenio i instrumentalnim dionicama u vlastitioj izvedbi. Stihove sam se ovoga puta odvažila napisati sama, a za produkciju je ponovo zaslužan fenomenalan Zvonimir Dusper Dus. Pjesma je svježa poletna u up beat tempu, energična i tematizira osjećaj prepuštanja jednoj uzajamnoj orivlačnosti i napetosti između dvoje ljudi, što vjerujem da će skladno ići s ovim nadolazećim ljepšim i bezbrižnijim dijelom godine. Držim fige da pjesma osvoji svoje mjesto u radijskom eteru, ali još važnije od toga u srcima i na playlistama slušatelja – izjavila je Vanda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:02