BRAK NA PRVU

Odvjetnica Bačić traži ljubav u brazilskom realityju, zaslužna je i za najveći skandal: ‘Želim nekog zgodnog Hrvata‘

Karen je u showu spojena s natjecateljem Valmirom Reisom, a njihov je ‘brak‘ prekinut nakon samo dva tjedna

Karen Bacic

 Instagram/Karen Bacic/

Karen Bacic (33) odvjetnica je hrvatskog porijekla koja je privukla pažnju u brazilskoj inačici Netflixova reality showa ‘Love is Blind‘ ili na hrvatskom ‘Brak na prvu‘. Bačić je rođena u Sao Paolu, a njezina se obitelj u Brazil doselila iz Hrvatske.

"Nikad ne propuštam partije jer volim tulumariti svaki vikend", bila je jedna od prvih njezinih rečenica u popularnom reality showu.

Karen je u showu spojena s natjecateljem Valmirom Reisom, a njihov je ‘brak‘ prekinut nakon samo dva tjedna.

Izjavila je i da ju je tri dana nakon njihova ‘braka‘ Valmir zamolio da napusti njegov dom. Zbog njega se osjećala poniženo pa je odlučila prekinuti, a on je rekao da ne želi živjeti nesretan život s njom. U brazilskim medijima taj je trenutak prozvan ‘najskandaloznijim trenutkom treće sezone showa‘, no to nije bilo sve.

Prije Valmira, Karen se zbližila s Italom Antonellijem. Ali kad je Valmir čuo Itala kako hvali Karen u muškoj sobi, odlučio je krenuti u akciju. "Nisam ovdje zbog prijateljstva, ovdje sam zbog braka", rekao je odlučni Valmir. Tada su se Valmir i Karen zaručili. Iako su se brzo zbližili (i otkrili zajedničku sklonost prema seksu na balkonu), nisu svi njihovi prijatelji podržavali tu vezu. Kako je rekla Karenina prijateljica Agata Moura - "s*anje je što ako ti se sviđa Karen, mora ti se sviđati i Valmir." Italov otac je talijanskog porijekla pa su brazilski mediji odmah počeli pisati da se s njim zbližila ‘zbog sličnih obiteljskih situacija‘.

Inače, Karen je u showu priznala da ne bi imala ništa protiv muškarca hrvatskog porijekla, ali čini se da njezina ljubavna potraga još uvijek traje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:38