KRAJ JEDNE ERE

Veliki zaokret reality obitelji Kardashian: ‘Preplavljeni smo emocijama, ovo je teška promjena‘

Nakon 14 godina završeno snimanje reality showa koji je proslavio obitelj Kardashian
Kim Kardashian
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Dugogodišnji reality show o obitelji Kardashian privodi se kraju, objavila je Kim Kardashian West, piše BBC.

'Teška srca donijeli smo odluku da kao obitelj kažemo zbogom našem showu', stoji u objavi na Twitteru.

Emisija se emitirala 14 godina i napravila svjetske zvijezde od svojih protagonista, Kim i njezinih sestara, brata, partnera i djece.

Posljednja sezona emitirat će se početkom 2021.

Izražavajući svoju naklonost 'tisućama pojedinaca i tvrtki' koji su bili uključeni u stvaranje emisije, Kim je kazala i ovo: 'Iznimno sam zahvalna svima koji su gledali show i podržavali mene i moju obitelj ovih 14 nevjerojatnih godina.'

'Ovaj show napravio je od nas ono što smo sada i vječni smo dužnici svima koji su odigrali ulogu u oblikovanju naših karijera i mijenjanju naših života', dodala je.

Većina obitelji bila je posve nepoznata do početka showa 2007. Kim se pojavila u nekoliko epizoda reality showa Paris Hilton, a njezin otac, sada pokojni odvjetnik Robert, bio je poznat kao branitelj O.J. Simpsona kad se ovome sudilo za ubojstvo. Robert Kardashian umro je 2003.

Show je u početku bio usredotočen na živote sestara Kim, Kourtney i Khloe i njihove partnere, uključujući i Kourtneynog bivšeg dečka Scotta Disicka, Kiminog bivšeg muža Krisa Humphriesa i Khloeinog bivšeg muža Lamara Odoma.

U showu se s vremenom počela pojavljivati i 'mamadžerica' Kris Jenner, njezin sada bivši muž Caitlyn Jenner koji je u ono vrijeme bio jedini poznati član obitelj, osvajač olimpiskjkog zlata u dekatlonu Bruce Jenner, te polusestre Kylie i Kendall Jenner.

image
Obitelj Kardashian
Angela Weiss/AFP

Unatoč optužbama da ljude čini poznatima samo zato što su poznati, show je imao ogromnu gledanost, osvajao nagrade i bio jedan od najuspješnijih projekata kanala E!.

U međuvremenu je Kim postala jedna od najslavnijih žena na svijetu sa stotinama milijuna pratitelja na društvenim mrežama i uspješnim kozmetičkim binisom. 2014. se udala za repera Kanye Westa te s njim dobila troje djece i zajedničko bogatstvo od više od milijarde dolara. Nedavno je govorila o problemima svoga muža s mentalnim zdravljem nakon serije njegovih javnih ispada tijekom kojih je najavio i da će se kandidirati za američkog predsjednika.

Kendall i Kylie Jenner bile su još male djevojčice kad se show počeo snimati 2007., no sada su i one zvijezde te u dobi od 24 i 23 godine među najutjecajnijoj svjetskim influencericama. Kylie Jenner je 2019. magazin Forbes proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu koja je to postala zahvaljujući vlastitim zaslugama i uspješnim kozmetičkim biznisom.

Nakon objave o završetku showa, Khloe Kardashian je napisala na Twitteru: 'Emocije me danas preplavljuju... Promjena je teška, ali ponekad potrebna.'

Glasnogovornik kanala E! kazao je u priopćenju: 'Iako je show bio jako uspješan i silno će nam nedostajati, poštujemo odluku obitelji da žive svoj život bez kamera.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:33