PUKLA LJUBAV

Zvijezda Netflixa razvodi se nakon 6 godina braka: Već ga je izbrisala sa svega, a traži i da je nastavi uzdržavati

Također traži zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihovo dvoje male djece

Chelsea Lazkani

 Bg046/Instar Images/Profimedia/Bg046/instar Images/profimedia

Zvijezda Netflixova reality showa ‘Selling Sunset‘, Chelsea Lazkani (31), razvodi se od supruga Jeffa Lazkanija (41) nakon više od šest godina braka.

Kako doznaje Page Six, agentica za luksuzne nekretnine navela je "nepremostive razlike" kao razlog njihova razlaza, stoji u sudskim dokumentima. I dalje je nejasno kada je točno par, koji se upoznao 2015. i vjenčao dvije godine kasnije, donio odluku o razvodu, kao i jesu li potpisali predbračni ugovor. Međutim, poznato je da Chelsea traži da Jeff Lazkani uzdržava bivšu bračnu partnericu.

image

Jeff Lazkani i Chelsea Lazkani

Rich Polk/Getty Images/Profimedia/Rich Polk/getty Images/profimedia

Također traži zajedničko fizičko i pravno skrbništvo nad njihovo dvoje male djece, sinom Maddoxom (5) i kćeri Melijom (3), te traži da on podmiri njezine pravne troškove.

Chelsea je također izbrisala sa svojih društvenih mreža svaku sliku s Jeffom, iako nije jasno kada je to učinila. Reality zvijezda, koja se ekipi agentica za nekretnine pridružila 2022. tijekom pete sezone showa, ranije je objasnila da se nikad nije namjeravala preseliti iz Londona u Ameriku, ali onda je upoznala svog supruga.

image

Agentice za nekretnine iz ‘Selling Sunseta‘, Netflix

Netflix Via Bestimage/Bestimage/Profimedia/Netflix Via Bestimage/Bestimage/Profimedia

"Prije gotovo dvije godine došla sam u Los Angeles na nešto što je trebalo biti ‘kratki odmor‘. Ostala sam jer sam se zaljubila... Bila je to najbolja odluka koju sam ikad donijela", napisala je na Instagramu u opisu fotografije koju je objavila uoči svog vjenčanja 2017., a koju je u međuvremenu obrisala.

U jednom intervjuu iz 2022. objasnila je da je Jeff bio njezin prvi spoj s Tindera, aplikacije za dejtanje, kad je stigla u Ameriku.

"Razgovarali smo nekih 15 puta prije nego što smo se našli uživo. Ne želim gubiti svoje vrijeme i dati energiju nekome ako mislim da se to neće isplatiti. Osjećala sam se kao da ga poznajem prije nego što smo se uopće upoznali i odmah smo kliknuli", rekla je Chelsea tada za Daily Mail.

"12. kolovoza 2017. zauvijek će biti moj najdraži dan. Danas sam više zaljubljena u tebe nego što sam bila naše bajkovite bračne noći. Sretna godišnjica mom posebnom suprugu. Još 100 godina grljenja, ljubljenja i smijanja. Moja vječna ljubav", napisala mu je tada u posveti na Instagramu, a tu je objavu također u međuvremenu izbrisala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 10:23