POGORŠALO SE

Aerosmith otkazao sve koncerte do kraja godine: ‘Stevenovi problemi s glasnicama ozbiljniji su nego se mislilo‘

Nove datume otkazanih koncerata objavit će čim budu imali više informacija, poručili su fanovima

Steven Tyler, Aerosmith

 Martin Harris/Capital Pictures/Profimedia/Martin Harris/capital Pictures/profimedia

Bend Aerosmith objavio je da otkazuje ostatak sjevernoameričkog dijela turneje sve do 2024. godine. Njihov frontmen Steven Tyler ima probleme s glasnicama i ne može trenutno nastupati.

"Našim fanovima: nažalost, Stevenovi problemi s glasnicama ozbiljniji su nego što se isprva mislilo. Njegov liječnik potvrdio je da je osim oštećenja glasnica, ozlijedio i grkljan, što zahtijeva stalnu njegu.

Prima najbolju moguću liječničku pomoć kako bi se osigurao brz oporavak, ali s obzirom na prirodu oštećenja, rečeno mu je da je strpljenje ključno.

Kao rezultat toga, svi trenutno zakazani PEACE OUT nastupi moraju biti odgođeni za neke termine u 2024., s novim datumima koji će biti objavljeni čim saznamo više informacija", stoji u službenoj objavi na društvenim mrežama, a publici se obratio i sam Steven, koji je poručio: "Slomljeno mi je srce što nisam tamo s Aerosmithom, svojom braćom i nevjerojatnim crnim vranama, koji praše s najboljim obožavateljima na svijetu. Obećavam da ćemo se vratiti čim budemo mogli. Voli vas Steven."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:47