NIJE JE BILO

Baka Prase zbog dugova prekinuo s djevojkom? Fanovi odmah primijetili dva detalja, pitaju se što se događa

Anja je bila nekoliko dana neaktivna na mrežama, a kad se počela snimati, mnogi su primijetili potencijalne znakove prekida

Bogdan Ilić i Anja Blagojević

 Marko Todorov/Cropix; Instagram/anjabla/

Kontroverzni srpski youtuber Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić, šokirao je svoje fanove kad je priznao da je u dugovima zbog kockanja, a sada prodaje svoje luksuzne automobile po drastično sniženim cijenama.

Čini se da, osim što ima financijskih problema, možda ima i problema u ljubavi. Naime, nakon što je Bogdan iskreno progovorio o dugovima, njegova djevojka Anja Blagojević nije se oglašavala na mrežama što je zabrinulo fanove.

"Dobila sam dosta poruka zašto sam tako neaktivna danima, malo mi je težak period sada, pa sam se povukla na nekoliko dana, ali sad sam tu", napisala je Anja uz video na kojem su mnogi primijetili da se ne nalazi u stanu u kojem je živela s Ilićem, piše Kurir.

Anja se oglasila na TikToku nakon te pauze na društvenim mrežama. U jednom od videa pjeva novu pjesmu Breskvice "Čini".

"A ‘ko sam ja, ‘ko si ti, druga smo dimenzija, al‘ me radi sada ova tenzija...", glase stihovi te pjesme koji su mnoge naveli da se pitaju što se događa u odnosu Bogdana i Anje.

"Šta je s Bakom?", glasili su brojni komentari.

Osim toga, Anja više na Instagramu ne prati profil @bakaprase, već samo Bogdanov profil @bakabonanza na kojem Ilić nije objavljivao od prosinca i na njemu ima samo darivanja za pratitelje. S druge strane, sa svog glavnog profila @bakaprase prati Anju.

Podsjećamo, Anja Blagojević i Baka Prase upoznali su se 2019. godine, a od tad je njihov odnos bio buran. Prekidi i mirenja su zbunjivali obožavatelje jer nekad nije bilo jasno jesu li zajedno. Svoju vezu javnosti su potvrdili u travnju 2021. godine. Baka je snimio video na svom YouTube kanalu u kojem je otkrio da ima djevojku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 11:24