FATALNA LAUREN

Bezos je bio štreber koji ne voli trošiti, a zbog nje je postao bilder koji se kupa u luksuzu: ‘Gledajte ovaj prsten!‘

U svojim srednjim 50-ima je i nikada nije izgledala ispunjenije, ljepše i sretnije...

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

 Www.lucasgro.eu/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Www.lucasgro.eu/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kada neki poduzetnik postane milijarder, najčešće prvo ‘padne‘ neki skupocjeni super-automobil... Ili tri. No, Jeff Bezos nije jedan od njih. Svoj službeni status milijardera stekao je još 1999. nakon što je njegov Amazon procijenjen na 10,1 milijardu dolara, ali ni tad ga nisu zanimali skupocjeni auti. Svog je starog Chevyja zamijenio Hondom Accordom.

Bezos je poznat po tome da je štedljiv, a nikada nije bio ljubitelj luksuza, čak ni kad mu je iznos na računu odletio u visine. Ljubitelj Star Treka tako je dao izraditi uredski stol od starih vrata koja stoje na četiri komada drveta, što simbolizira njegovu predanost financijskoj učinkovitosti.

No, sve je to bilo dok je bio u braku s prvom suprugom Mackenzie Scott, od koje se razveo 2019. nakon 25 godina braka i četvero djece.

Danas, dok je na korak od drugog braka s bivšom novinarkom Lauren Sanchez, s kojom je u vezi već četiri godine, gledamo ‘novog Jeffa‘. Transformirao se u nabildanog i mišićavog tipa koji njeguje luksuzni stil života od jutra do mraka, u čemu 54-godišnja Lauren očito uživa.

Njoj je Bezos promijenio život. Prošla je put od 18-godišnje djevojke koju su odbili za posao stjuardese jer je bila ‘nekoliko kilograma preteška‘ do ‘svjetski poznate filantropice‘.

Njezine godine rada na televiziji kao lokalna novinarka davno su zaboravljene, a druži se s drugim imućnim ljudima, kao što su Oprah Winfrey, Kim Kardashian i medijski mogul Barry Diller.

Nedavno se ova kvalificirana pilotkinja helikoptera pridružila princu Harryju na ceremoniji Living Legends of Aviation u Los Angelesu, gdje su oboje primili nagrade. Kasnije se njihovom fotografijom pohvalila na Instagramu, a princa je nazvala "dijelom grupe koja je oblikovala povijest i budućnost letenja".

Ove godine također planira organizirati zabavu za najveće zvijezde koje će pohoditi i Oscare. Tu je i let u svemir Bezosovom vlastitom raketom plus njihovo vjenčanje koje će sigurno biti pravi spektakl.

Početkom ovog mjeseca Lauren je bila u Parizu i Milanu gdje je proslavila 60. rođendan svog zaručnika. A njih su dvoje pritom izgledali doista sretno.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Ama/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Ama/mega/the Mega Agency/profimedia

Bezos, treći najbogatiji čovjek na svijetu vrijedan 137 milijardi funti, također je nabavio i Koru - jahtu vrijednu 500 milijuna dolara s prsatom figurom na pramcu koja neodoljivo liči na Lauren. Zajedno s dva privatna zrakoplova, Koru ga košta 39 milijuna funti godišnje. Samo pomoćni brod ima 45 zaposlenih i posjeduje vlastitu podmornicu.

Megajahta jedan je od najekstremnijih prikaza bogatstva na svijetu, ali ništa, čini se, nije ‘previše‘ za Lauren, koja se hvalila bogatstvom čak i kad je Amazon otpustio 27 tisuća radnika s 2022. na 2023. godinu, piše Daily Mail.

image

Jahta Koru u Dubrovniku

Tonci Plazibat/Cropix

Prošle se godine Vogueu pohvalila da je bila toliko impresionirana 20-karatnim zaručničkim prstenom s ružičastim dijamantom vrijednim 1,9 milijuna funti, koji joj je Bezos poklonio da se ‘skoro onesvijestila‘.

Barry Diller je naziva ‘iskrom u Jeffovom životu‘ i dodaje: "Jako su zaljubljeni jedno u drugo — vidljivo je da su zaljubljeni. Razvedrila mu je život na najljepši mogući način. Ona je izvrstan stimulans."

image

Zaručnički prsten

Cry-ma./The Photo One/Profimedia/Cry-ma./the Photo One/profimedia

I dok je Bezos napumpao svoje mišiće, ni Lauren ne zaostaje. U srednjim 50-ima izgleda ljepše nego ikada i prilično seksi. Neki kritičari njezinu ljepotu pripisuju brojnim kozmetičkim zahvatima jer primjećuju da su joj usne punije, ten više gladak, a koža zategnutija. Neki su išli toliko daleko da su joj čak proučavali ušne resice i na temelju njih zaključili da je isprobala facelifting.

Ali činjenica je da su Laurenina ljepota i karizma osvojile Bezosa prije nego što je došlo do bilo kakvih kozmetičkih tretmana, a on je i dalje očaran.

"Stvarno mislim da postajem ono što jesam i sad znam što je dobro", rekla je prošle godine za Vogue.

Ono što je očito iz njezine životne priče jest da je Lauren uvijek bila impresivno usmjerena na to da postane bolja verzija sebe.

Rođena 1969. u Albuquerqueu, u New Mexicu, nije bila baš neka studentica zbog nedijagnosticirane disleksije. S 18 godina preselila se u Los Angeles, nadajući se da će postati stjuardesa u Southwest Airlinesu, ali im je bila preteška. Upisala je studij novinarstva. Zahvaljujući profesoru koji je uočio njezinu neuroraznolikost, procvjetala je i na kraju dobila stipendiju za Sveučilište Južne Kalifornije.

Školovanje je napustila 1994. prije nego što je diplomirala nakon što joj je ponuđen posao voditeljice na TV postaji u Phoenixu, u Arizoni. Kasnije stažiranje dovelo ju je do posla na Fox Sportsu u L.A.-u i pozicije lokalne voditeljice vijesti.

Njezin je ljubavni život tekao brzim tempom: govorilo se da je bila zaručena za sportskog novinara Roryja Markasa, prije veze s NFL igračem Anthonyjem Millerom, a kasnije i NFL zvijezdom Tonyjem Gonzalezom, s kojim je 2001. dobila sina Nikka prije nego što su se rastali.

Zatim je tu bila i veza s igračem LA Lakersa Derekom Fisherom, prije nego što je preko glumca Henryja Simmonsa ušla u svijet showbusinessa, a za njega se također navodno zaručila.

Smirila se kad je upoznala Patricka Whitesella u kojeg se zaljubila na prvi pogled 2004. i očito vrlo brzo ostavila Simmonsa.

"Uvijek bih pitala svoje prijatelje: ‘Kako znate da je on onaj pravi?‘", rekla je jednom prilikom i dodala: "A onda kad sam upoznala Patricka, rekla sam im: ‘Sad shvaćam‘."

Nakon što je upoznala Whitesella, njezina TV karijera krenula je uzlaznom putanjom. Godine 2005., kada su se ona i Whitesell vjenčali, dobila je posao voditeljice emisije ‘So You Think You Can Dance‘.

Njezino vjenčanje privlačilo je pozornost javnosti i medija, a među uzvanicima bili su Matt Damon, Ben Affleck, Jennifer Garner, Jessica Alba, Hugh Jackman...

Iz gore spomenute emisije povukla se kad je 2006. ostala trudna sa sinom Evanom. Šefovi su njezinu poziciju dali Cat Deeley, a Lauren je smatrala da je nepravedno smijenjena. Tad se čak konzultirala s uglednom odvjetnicom Glorijom Allred o pravnom postupku.

"Lauren je bila vrlo pametna, očito vrlo atraktivna, nije bila posebno upoznata s plesom, ali je znala postavljati prava pitanja", rekao je izvor s TV-a tada. "Međutim, Lauren nije uvijek shvaćala odgovor prije nego što bi prešla na sljedeće pitanje, a to je ostavljalo dojam kao da ne sluša kandidate, ne povezuje se niti suosjeća s njima."

Nakon što joj se 2008. rodila kći Ella, Lauren se vratila poslu na televiziji, pa je tako vodila zabavnu emisiju ‘Extra‘, a potom i lokalne jutarnje vijesti u L.A.-u od 2011. do 2017. godine.

Njezin sin Nikko prisjetio se da je cijelo to vrijeme dolazila na njegove srednjoškolske nogometne utakmice u odjeći koju bi sama izradila i s njegovim brojem dresa, a pritom je zvonila kravljim zvoncem i navijala. "Nije bilo godine a da moja mama nije bila podrška s tribina", rekao je.

Kvalificirala se za pilota helikoptera 2011. godine, bez sumnje inspirirana njezinim ocem Rayem koji je bio instruktor letenja i mehaničar.

Uvijek snalažljiva, Lauren je 2016. vidjela komercijalnu priliku u svom hobiju kada je osnovala Black Ops Aviation, tvrtku specijaliziranu za snimanje iz zraka.

Tada je već upoznala Bezosa. Njezin suprug zastupao je glumicu Michelle Williams, zvijezdu filma ‘Manchester By The Sea‘ iz 2016. koji je distribuirao Amazon, a on i Bezos očito su blisko surađivali.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

U nekom trenutku su skovali plan da ona i Bezos zajedno rade na dokumentarcu o njegovom svemirskom projektu, Blue Origin. Opisan u tabloidima kao ‘alibi od 50 milijuna dolara‘, njih dvoje su tijekom snimanja uživali u osmomjesečnoj aferi.

Magazin National Enquirer pratio je ljubavnike kroz pet država i preko 60 tisuća kilometara dok su uživali u privatnim zrakoplovima, vožnji helikopterom, romantičnim šetnjama i hotelima s pet zvjezdica. Pisalo se i o seksi porukama i fotografijama koje su si međusobno slali, a nakon svih tih bombastičnih otkrića, Bezos je u siječnju 2019. objavio kraj braka s Mackenzie. Lauren se također službeno razvela od Whitesella nakon 14 godina.

Dom za Lauren danas je vila na Beverly Hillsu, koju je Bezos kupio za 165 milijuna dolara 2020. godine. Tu su i imanja u Washingtonu, gdje Bezos posjeduje Washington Post, u Miamiju, kao i golemi ranč u Teksasu.

Sanchez kaže da su njihovi životi ‘prilično normalni‘ i ‘uglavnom se vrte oko djece‘. Par dijeli istog osobnog trenera te uživaju u zajedničkom vježbanju.

S obzirom na novostečeno bogatstvo, njezin je rad sada više fokusiran na projekte oko kojih je strastvena. Tako se njezina producentska tvrtka Adventure & Fellowship nada novim projektima na dokumentarnim i igranim filmovima.

Prošlog ljeta održano je 20-dnevno snimanje filma ‘The Golden Door‘, a u njemu je manju ulogu imala i Bezosova kći. No, bilo je problema na tom setu s obzirom na to da je redateljica Kellie Madison napustila projekt, a pričalo se i da je producentica Sanchez iznervirala svoje kolege tako da nije jasno hoće li film na kraju uopće ugledati svjetlo dana.

Njezini ljudi branili su je da je bila itekako uključena u taj projekt, a čak je ‘donijela i vlastiti nakit koji su glumci nosili u filmu.‘

Lauren također piše knjigu za djecu, ‘The Fly That Flew‘, koja je trebala izaći prošle godine, ali to se još nije ostvarilo.

Ona i Bezos također dijele Bezosovu nagradu za hrabrost i uljudnost, koja se dodjeljuje dobrotvornim organizacijama. Sanchez je također potpredsjednica Bezos Earth Funda, koji pokušava pomoći riješiti klimatsku krizu, a također je uključena i u Day 1 Families Fund, za obitelji beskućnika.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

"Uvijek sam imala karijeru odvojenu od svog partnera. Mislim da sada mogu raditi sa svojim partnerom i biti s njim cijelo vrijeme. Volimo biti zajedno i volimo raditi zajedno. Pomaže mi oko knjige. Dobio je i dozvolu za pilotiranje pa letimo zajedno. Vježbamo zajedno. Stalno smo zajedno. Živjeti s Jeffom je kao da imate master class svakoga dana", ispričala je jednom prilikom. A čini se da je takav i život s njom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 15:24