USKORO NA SUDU

Bivša partnerica tvrdi da ju je 50 Cent seksualno i tjelesno zlostavljao: ‘Više me nećeš tlačiti!‘

Daphne Joy i reper imaju sina nad kojim on traži potpuno skrbništvo zbog njezine navodne umiješanosti u slučaj Seana Diddyja Combsa

Daphne Joy

 Frederic J. Brown/Afp

Bivša partnerica repera 50 Centa, Daphne Joy optužila ga je za tjelesni i seksualni napad. U objavi na Instagramu, 37-godišnja glumica izravno je imenovala 48-godišnjeg glazbenika koristeći njegovo puno ime i prezime, Curtis James Jackson, na početku objave. Njih dvoje imaju zajedničkog sina Sirea (12).

"Idemo se stvarno fokusirati na tvoje zle postupke, silovanje i fizičko zlostavljanje. Više me nećeš tlačiti i Bog će se od sada na dalje pozabaviti tobom.", napisala je Joy i dodala: "Posljednjim svojim postupcima i lažnim optužbama protiv mene, zauvijek si ugasio svaku nadu koju sam još imala oko tebe kao oca koji želi sačuvati obitelj. Slomio si nam srca posljednji put i zauvijek."

image

Daphne Joy i sin Sire

Michael Simon/Instar Images/Profimedia/Michael Simon/instar Images/profimedia

Teške optužbe iznijela je nakon što je 50 Cent odlučio sudski zatražiti isključivo skrbništvo nad sinom Sireom. Njegovi predstavnici izjavili su za američke medije kako se na to odlučio nakon što je Rodney Jones rekao da se Daphne bavila prostitucijom, a gazda joj je bio glazbeni mogul Sean Diddy Combs. Jones je to iznio u svojim optužbama za seksualno zlostavljanje i vođenje goleme mreže ili organizacije koja trguje seksualnim robljem protiv Diddyja. Diddy je trenutno u središtu goleme istrage, protiv njega je uloženo nekoliko tužbi i još uvijek stižu nove, a policija i domovinska sigurnost pretresaju njegove domove u potrazi za dokazima o navodnim strašnim zločinima.

image

Curtis ‘‘50 Cent‘‘ Jackson

Kyle Mazza/Nurphoto Via Afp

Predstavnici 50 Centa su u magazinu People objavili svoju reakciju na Joyine optužbe i, naravno, žestoko negiraju da je on zlostavljao bivšu partnericu na bilo koji način.

"Uznemirujuće optužbe koje su nedavno predane na sud pod zakletvom u slučaju povezanom s Daphne Joy, majkom mojeg 12-godišnjeg djeteta, potaknule su me da napravim sve nužne pravne korake radi zaštite mojeg sina Sirea. Savršeno je jasno da su najnovije, lažne i neutemeljene optužbe Daphne Joy samo reakcija na tu moju odluku da tražim isključivo skrbništvo nad sinom. Moj sin je moj prioritet, moj jedini cilj u ovom trenutku je da on živi u sigurnom okruženju. "

Joy je reagirala na društvenim mrežama na njegovo ismijavanje na društvenim mrežama i time što je naziva prostitutkom, seksualnom radnicom: "Savršeno, obiteljski sud! Nedostaje mu očinska figura u životu i treba muško mišljenje. Napokon si počeo to shvaćati. Tebi je sve vic dok tvoja sigurnost nije ugrožena. A sada jest. Unosiš pravi kaos, ludilo i nered u život ljudi oko sebe. Kako bi se osjećao da je Sire jedan od onih s lisicama na rukama? I to ni za što?". Pozabavila i reperovim odnosom s njihovim sinom.

"Preselili smo se u New York da bi ti mogao biti otac svojem sinu. Bio si s njim 10 puta u dvije godine dok smo živjeli samo milju udaljeni od tebe", napisala je i dodala "Umorna sam od čuvanja i zaštite tvojeg lika i djela pred našim sinom. Nikad to nisi zaslužio".

image

Daphne Joy

Frederic J. Brown/Afp

Inače, još 2013. godine, 50 Cent bio je optužen za obiteljsko nasilje protiv Joy i izjasnio se krivim. Zato je optužen je za prekršaj i nagodio se. Tada ju je, tvrdila je Daphne, udario u trbuh i uništio njezinu imovinu tijekom svađe. Dobio je uvjetnu kaznu od tri godine i 30 dana društveno korisnog rada.

Joy je u drugoj objavi negirala i optužbe da je bila jedna od prostitutki koje je zapošljavao Diddy.

"Jako sam povrijeđena zbog laži u optužnici Rodneya Jonesa. Tvrdnja da sam seksualna radnica je 100 posto laž i blati me. Angažirat ću odvjetnika koji će istražiti sve pravne lijekove protiv tvrdnji koji su iznijeli i Rodney i njegov odvjetnik", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 05:28