SVE JE PROPALO

Bivši igrač NFL-a: Kanye je imao ‘prljavi‘ plan protiv Taylor Swift, ali sigurno mu je ona smjestila ovo!

Unatoč naporima optuženih da ukradu pozornost, nije bilo prijavljenih incidenata između Swift i Westa

Taylor Swift i Travis Kelce

 Patrick T. Fallon/Afp

Pop zvijezda Taylor Swift optužena je da je maknula Kanye Westa s njegovih mjesta na Super Bowlu. Reper je navodno kupio sjedala direktno ispred njezinog mjesta kako bi zasjenio njezino pojavljivanje na televiziji, rekao je bivši igrač NFL-a Brandon Marshall, prenosi The Sun. Iako je mala vjerojatnost da, iako je postala zaštitno lice NFL-a, ima moć da može maknuti Westa sa stadiona ta se vijest brzo proširila.

image

Taylor Swift i Lana Del Rey na Super Bowlu

Patrick T. Fallon/Afp

Ipak, postoji mogućnost da je ona zaslužna za pomicanje na neka druga sjedala zbog njihove burne povijesti. West i njegova supruga Bianca Censori bili su na Super Bowlu, ali ni u jednom trenutku ispred Swiftinog odjeljka. Iako nije uspio u planu da sjedi ispred Swift te da se pojavljuje na ekranima, Kanye se ipak pojavio na nekim.

Reper je kupio reklamu od 30 sekundi za Super Bowl kako bi reklamirao svoj brend Yeezy s niskobudžetnim videom. "Hej, ovo je Ye, a ovo je moja reklama. Budući da smo sav novac potrošili na reklamni spot, zapravo nismo potrošili nikakav novac na stvarnu reklamu, ali ideja je da želim da odeš na Yeezy.com", rekao je.

image

Kanye West

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Unatoč naporima optuženih da ukradu pozornost, nije bilo prijavljenih incidenata između Swift i Westa. Swift je dobila svoj trenutak na terenu s Travisom Kelceom nakon pobjede u Super Bowlu, a West je privukao pozornost u obliku reklame za Super Bowl.

Podsjetimo, razlog napetosti je taj što je reper ponovno iskoristio ime popularne pjevačice u pjesmi, što je podsjetilo na razna njegova maltretiranja koja datiraju još od 2009. godine. "I made six Taylor Swift (Ha), Since I had the Rollie on the wrist (Ha), I‘m the new Jesus, bitch (Ha), I turn water to crist (Ha)", stihovi su u kojima je spomenuo pjevačicu. Swiftini su obožavatelji odmah reagirali i optužili ga da je "zapeo u prošlosti" te da je "opsjednut" njome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:51