DEMOLIRALI GA SEKSOM

Bogataši masovnim orgijama uništili hotel - posvuda krv, izmet, sperma: Osoblju dali bizarnu napojnicu...

Milijunaši ludi za seksom uništili su hotel koji su rezervirali za orgije, a određene sobe bile su pretvorene u tematske prostore

Osoblje hotela ostalo je istraumatizirano iskustvom

 M-production/Alamy/Alamy/Profimedia/M-production/alamy/alamy/profimedia

Skupina milijunaša rezervirala je cijeli hotel za orgije, ali vlasnici su bili neugodno iznenađeni kada su milijunaši otišli. Naime, cijeli hotel bio je prekriven izmetom i spermom.

Anonimni vlasnik hotela kojeg je dočekao šokantni nered prisjeća se sobe iz noćne more koju su morali čistiti. Soba je bila prekrivena krvlju, izmetom i ljudskim izlučevinama koji su pronađeni na zidovima, podu i stropu hotelske sobe, kaže.

Anonimni djelatnik hotela tvrdio je da je pronašao krv, fekalije i mrlje od sperme, rekao je u video ispovijesti za Vice.

Znatiželjni kolega donio je posebno svjetlo kojim je otkrio mrlje ljudskih izlučevina na stropu kupaonice i zidovima spavaće sobe.

Menadžer hotela, koji radi u hotelijerstvu već deset godina, rekao je da što je soba skuplja, češće je da se gosti prema vama ponašaju kao da ste manje od ljudskog bića.

Pravi problem hotela su oni koji potroše kao na luksuzno vjenčanje, a imaju seks u bazenu, leže goli na vinskim barovima i imaju tematske sobe sa „sigurnom riječi” na ulazu.

Kao da sve ovo nije bilo dovoljno osoblju hotela, jednom paru je bilo rečeno da se prestane seksati prije nego što dođe spremačica pospremiti sobu. Osoblje koje je zaduženo za održavanje hotela vidjelo je najviše o ovim neobičnim i divljim orgijama, uključujući incident u kojem je gost otkinuo glavu tuša.

Voditelj hotela objasnio je kako je gost pričvrstio analnu sondu dugu 120 centimetara na tuš s višestrukim postavkama na drugom kraju.

„To je bilo odvratno onoliko koliko možete zamisliti. Nakon sve te drame i drame, mentalnih trauma koje smo proživjeli zbog ove grupe koja je orgijala, a tome je svjedočilo 30-ak zaposlenika, želim reći da smo zaradili 20 dolara u napojnicama”, rekao je voditelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:24