‘THE BODY‘

Boginja modnih pista uskoro slavi 60. rođendan: ‘Zbog ove četiri stvari izgledam mladoliko!‘

Elle je gostovala kod Natalie Barr i Matta Dorana, a voditeljima je otkrila kako se njezina percepcija zdravlja promijenila

Elle Macpherson

 Pascal Vandon/Alamy/Alamy/Profimedia/Pascal Vandon/alamy/alamy/profimedia

Elle Macpherson proslavila se kao ‘The Body‘ tijekom svog vrhunca manekenstva 1980-ih i 90-ih, ali sada se čini da je ‘pritisak‘ te titule popustio.

Australski supermodel, koja će sljedeći mjesec napuniti 60 godina, rekla je da joj nije teško održati svoju kultnu figuru otkako je svoj život usredotočila na "wellness".

U razgovoru s voditeljima Sunrisea Natalie Barr i Mattom Doranom u ponedjeljak, rekla je da je ‘tajna‘ iza njezinog mladolikog izgleda i nevjerojatne figure "ljubav, smijeh, voda i sunce".

Natalie je pitala Elle koliki je pritisak izdržavala svih ovih godina s nadimkom "The Body".

"Pa, manje pritiska otkad se brinem o sebi. Puno je teže ako ne živite zdravim načinom života. Mislim da je moja vizija zdravlja evoluirala tijekom vremena. Postalo je prirodnije. To je dio mog stila života", odgovorila je.

image

Elle Macpherson

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Tada je voditelj Matt pitao plavokosu ljepoticu hoće li se sljedeći mjesec počastiti nečim što nije zdravo za svoj rođendan.

"Koji je tvoj porok?", pitao je.

"Imam ih mnogo, ali neću o tome", našalila se Elle.

Priznala je da "voli malo rođendanske torte" koje su napravljene od "biskvita i vrhnja".

Elle je 2022. priznala da se oslanja na biljnu prehranu sa svim namirnicama koje su lokalno uzgojene i organske, ručno odabrane sa subotnje tržnice.

image

Elle Macpherson

Nijo/Backgrid Uk/Profimedia/Nijo/backgrid Uk/profimedia

Nakon rekordnih pet pojavljivanja na naslovnicama izdanja Sports Illustrated Swimsuit tijekom svoje karijere, Elle je nedavno rekla da su se njezina razmišljanja o mladosti i ljepoti promijenila.

Izgledajući blistavo i mladoliko kao i uvijek kad se pojavila u The Sunday Project ovog vikenda, raspravljala je o svojim razmišljanjima o starenju.

"Osjećam kao da smo stvarno shvatili da smo mislili da su mladost i ljepota neraskidivo povezani, sada shvaćamo da su povezani dobrobit i ljepota‘, rekla je.

image

Elle Macpherson i Doyle Bramhall

Khapbm/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Khapbm/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Elle je trenutno u Australiji po prvi put u četiri godine kako bi proslavila 10. godišnjicu svog zdravstvenog brenda WelleCo i kako bi dečku Doyleu Bramhallu pokazala svoj rodni grad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:22