KONCERTNI TJEDAN

Buč Kesidi nastupa 7 večeri za redom u zagrebačkom Saxu!

Protekli mjeseci prošli su u znaku njihovih velikih nastupa u regiji među kojima su se posebno istaknuli beogradski Tašmajdan i zagrebačka Šalata

Buč Kesidi

U sjeni pomame oko četiri rasprodane Arene Aleksandre Prijović stiže još jedna koja dodatno potvrđuje popularnost srpskih glazbenika u Zagrebu. Naime, grupa Buč Kesidi preuzet će zagrebački klub Sax na tjedan dana. Od ponedjeljka 4. do nedjelje 10. prosinca bend će 7 večeri za redom nastupati u klubu u Palmotićevoj, što je stariju generaciju odmah podsjetilo na dobra stara vremena, odnosno listopad 1981. kada je Azra u Kulušiću svirala sedam uzastopnih rasprodanih koncerata.

Kulušića, nažalost, više ‘nema‘, tek će se vidjeti hoće li bendu iz Pančeva poći za rukom ono što su prije četiri desetljeća napravili Johnny i njegova ekipa, no dotad se zna da se grupa Buč Kesidi, nakon uspješne turneje pod nazivom ‘Skupi snagu‘ okreće klupskim koncertama i novom albumu.

Protekli mjeseci prošli su u znaku njihovih velikih nastupa u regiji među kojima su se posebni istaknuli rasprodani beogradski stadion Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalata u svibnju. Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća u prosincu i donosi sve svoje najvažnije pjesme kao što su ‘Euforija‘, ‘Kafe aparat‘, ‘Laž‘, ‘Skupi snagu‘, ‘Nema ljubavi u klubu‘, ‘Nedelja ujutru‘ i ‘Đuskanje ne pomaže‘...

Pozornicu Saxa Buč Kesidi zauzet će na točno 7 dana, a svaki koncert će biti posebno pripremljen. Ovo, inače, nije prvi put da dečki iz Pančeva preuzimaju rezidenturu u Zagrebu, jer su u rujnu 2021. održali pet svirki u dvorištu ALU u Ilici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:43