SEKSI BRAZILKA

Cijela beogradska Arena gledala je Gabrielu: Brazilac ju je doveo na meč Partizana, a svi je pamte po jednoj tužbi

Široj javnosti postala je poznata prije otprilike šest mjeseci kada je podnijela tužbu protiv bivšeg dečka, nogometaša Antonyja

Gabriela Cavallin

 Instagram/Gabriela Cavallin/

Brazilski nogometaš koji igra kao napadač za srpski klub Partizan, Matheus Saldanha, bio je u publici na meču Partizana i Cedevite Olimpije u sklopu ABA lige. Saldanha je uživao u društvu svoje djevojke Gabriele Cavallin, koja je mamila poglede i uzdahe okupljenih.

image

Matheus Saldanha

Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović/

Ona se sama na društvenim mrežama pohvalila da je bila na utakmici te je objavila nekoliko fotografija i snimki iz Arene kako bi sa svojim pratiteljima podijelila koliko je uživala u košarkaškom spektaklu u Beogradu.

image

Gabriela Cavallin

Instagram/gabriela Cavallin/

Lijepa Brazilka po zanimanju je DJ-ica, a također je i poznata influencerica. Široj javnosti postala je poznata prije otprilike šest mjeseci kada je podnijela tužbu protiv bivšeg dečka Antonyja, koji igra za Manchester United. Brazilka je, naime, tvrdila da je bila žrtva nasilja, a u cijeli se slučaj umiješala i policija, kojoj su dostavljeni dokazi da ju je Antony zlostavljao u periodu od 2022. do 2023. godine. Tijekom te turbulentne veze, Gabriela je izjavila da je zbog njega izgubila i bebu. Presuda suda još nije donesena, a brazilski nogometaš oglasio se putem svog odvjetnika i poručio da "ništa o tome ne želi govoriti dok proces ne bude završen", prenosi Mondo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 06:14