‘STARIMO ZAJEDNO‘

David Beckham slavi rođendan: Victorijina čestitka privukla veliku pažnju javnosti

Ove godine par slavi 25. godišnjicu braka, a sve je počelo s ‘oženit ću onu u crnoj haljini....‘

David Beckham i Victoria Beckham

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

"Volim što starimo zajedno! Ti si naše sve! Najbolji otac i suprug, svi te jako volimo", tim je riječima bivša ‘spajsica‘ Victoria Beckham čestitala rođendan suprugu, bivšem nogometašu Davidu Beckhamu. Ove godine par obilježavav 25. godišnjicu braka, a sve je počelo s "oženit ću onu u crnoj haljini". Odmah na prvi pogled, David se zaljubio u Victoriju i godinama kasnije trenuci sa suprugom, djecom i obitelji postali su ono što ga čini najsretnijim.

David i Victoria roditelji su sinova Brooklyna (25), Romea (21) i Cruza (19) te kćeri Harper (12). "Victoria je sjajna mama i većinu vremena brine o meni. Zajedno smo stvorili ovaj nevjerojatan život s naše četvero djece. Ona na neki način vodi obitelj. Mislim da mi je to najvažnije jer mi je obitelj uvijek bila važna, a najvrjednije što mi je dala su naša djeca", kazao je jednom prilikom David.

image

David Beckham i Victoria Beckham

Nijo/Backgrid Uk/Profimedia/Nijo/backgrid Uk/profimedia

Na samom početku par je živio u kući Victorijinih roditelja, ali nogometaš je počeo sve više graditi svoju karijeru. Njegova se zarada dijeli u tri tvrtke - Footwork Productions, DB Ventures Ltd. i Beckham Brand Holdings - a samo od Footwork Productionsa mogao je zaraditi preko 200 milijuna funti. Vrtoglave se svote novca vrte oko ovih poduzeća, ali ništa manje nije poduzetna ni Victoria koja se nakon pjevanja u popularnoj grupi Spice Girls posvetila modnoj karijeri i osnovala tvrtku Victoria Beckham Ltd.

image

Victoria i David Beckham s djecom

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Ipak, nije sve bilo tako bajno. Prije dvadeset godina navodna afera Davida s asistenticom Rebeccom Loos prodrmala je ljubavni odnos popularnog para. "To je bilo najnesretnije razdoblje u mom životu", priznala je Victoria u Netflixovom dokumentarcu "Beckham". Iako su Beckhami uvijek poricali tvrdnje o Davidovoj aferi, u dokumentarcu su priznali koliko su se borili da bi spasili vezu. Sada, kada su sve uspjeli prebroditi, mogu sretni, zaljubljeni i debelog bankovnog računa proslaviti 49. rođendan slavnog nogometaša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 09:44