HRABAR POTEZ

Djevojka se nabacivala zgodnom tipu u avionu, njegova reakcija je hit na TikToku

‘Jako sladak tip sjedi ispred mene na letu. Odlučila sam učiniti prvi korak‘, otkrila je Natalie

Djevojka poslala poruku tipu u avionu

 Screenshot TikTok/Natalie Bonbon

Tiktokerica Natalie Bonbon postala je hit na društvenim mrežama zbog videa koji je objavila tijekom leta zrakoplovom. Ona je primijetila zgodnog muškarca koji je sjedio ispred nje, skupila je hrabrost i odlučila mu se javiti.

"Jako sladak tip sjedi ispred mene na letu. Odlučila sam učiniti prvi korak", napisala je u viralnom videu koji je prikupio tri milijuna pregleda. Odlučila mu je napisati romantičnu poruku na salveti.

"Ako si singl/zainteresiran, pošalji mi poruku nekad", napisala je, a na njezino iznenađenje, muškarac se nakon toga okrenuo prema njoj i predstavio joj se.

@nataliebonbon Also did this towards the end of the flight so it wasn’t awkward for a long time just incase ? #datingtok #catchingflights #singletok #flightsandfeelings #summer23 ♬ Bops Goin Brazy - Tyga

Sat vremena nakon što su sletjeli, Natalie je dobila poruku.

"Hej, Natalie, drago mi je da smo se upoznali. Da, samac sam i zainteresiran", napisao joj je, a hrabra djevojka kasnije je otkrila da su otišli na spoj koji je, kako kaže, prošao ‘prilično dobro‘.

@nataliebonbon

Sorry ran out of time part 3 is super short tho ?thanks for the support ☺️

♬ original sound - Natalie

Da stvar bude još bolje, otkrila je da dečko živi na samo 20 minuta udaljenosti od nje tako da su se vrlo lako dogovorili za novi spoj. Čini se da je za ljubav potrebno samo malo hrabrosti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 15:08