U PITANJU AFERA?

Došlo do obrata u razvodu Harisa Džinovića: Supruga pronašla poruke koje je slao puno mlađoj djevojci?

Izvor je za Kurir otkrio detalje svađe između bivšeg para zbog Harisove afere s mlađom djevojkom

Haris i Melina Džinović

 Tomislav Kristo/Cropix

Razvod pjevača Harisa Džinovića (72) od supruge Meline (43) već neko vrijeme goruća je tema, a sada su srpski mediji saznali nove informacije o njihovu razvodu. Naime, jednom prilikom je Haris aludirao na to da je Melina imala aferu kazavši da "prevarni muž zadnji sazna", no sada su isplivale nove informacije.

Kako Kurir saznaje, Haris je imao tajne avanture, a za jednu je modna dizajnerica Melina saznala prije tri godine, što je uzrokovalo burnu svađu. Prema izvoru koji je govorio za Kurir, saznalo se da je glazbenik imao neobaveznu vezu s javnosti nepoznatom djevojkom koja je deset godina mađa od Meline. Viđao se s njom u vili kada Melina i djeca nisu bili kod kuće.

"Bez obzira na to što je Haris u godinama, on je veliki zavodnik. Ali nije ni on dobrica. Čuo sam kada je nedavno aludirao da se razvodi zbog toga što je on kao prevareni muž posljednji saznao, ali nije mi jasno zašto ne kaže da je i on imao avanture tijekom braka. Žene s kojima se on tajno viđao nisu baš reprezentativne za javnost, ali je s njima provodio vrijeme. S jednom je mjesecima bio u kombinaciji. Ta djevojka je zgodna, odgovaralo mu je to što ga sluša, a stalno joj se žalio na Melinu. Zamislite, dođe vam djevojka i onda vi pričate s njom o ženi i to je glavna tema. Melina je za njegovu vezu saznala tako što je vidjela poruke u njegovom mobitelu, nastala je svađa iako su već tada između njih bili zategnuti odnosi", tvrdi izvor blizak Džinoviću za Kurir.

image

Haris i Melina Džinović

Tonci Plazibat/Cropix

Podsjećamo, kada se objavila vijest o razvodu para, počele su informacije curiti u javnost. Naime, posljednje četiri godine njihov odnos ne funkcionira, a u javnosti su se trudili prikazati se kao sretan par. Haris se odlučio ne seliti, ali ni od Meline to nije tražio, međutim ona je sama odlučila otići, kazao je Haris nedavno. Pisalo se u srpskim medijima i da je Melina u novoj vezi već oko godinu i pol dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 10:38