PIKANTNI DETALJI

George Clooney o supruzi Amal: ‘Briljantna je odvjetnica, ali bolje da ja kuham jer bi nas ona mogla sve ubiti‘

Par, koji se vjenčao u rujnu 2014., također ima dvoje djece, 6-godišnje blizance Elle i Alexandera

George Clooney i Amal Clooney

 Frederic J. Brown/Afp/Profimedia/Frederic J. Brown/afp/profimedia

Iako svojim izgledom često zasjeni svog supruga Georgea Clooneyja, ispostavilo se da lijepa Amal Clooney nije "nimalo dobra kuharica".

Prema Page Sixu, 62-godišnji glumac nedavno se našalio da su njezine vještine u kuhinji toliko loše da mogu "ubiti cijelu obitelj".

image

George Clooney i Amal Clooney

Fati Sadou/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Fati Sadou/abacapress.com/abaca Press/profimedia

- Moja supruga je briljantna odvjetnica, jedna od najvećih svjetskih odvjetnica, no bolje da ja kuham jer postoji mogućnost da ćemo svi umrijeti - rekao je u intervjuu tijekom premijere Amazonovog filma "The Boys in the Boat" u Los Angelesu, koji je režirao i producirao. Na pitanje što on i poznata odvjetnica imaju na jelovniku za nadolazeće blagdane, George je otkrio da će ove godine pripremiti "malu božićnu puricu", sličnu onoj koju je napravio za Dan zahvalnosti.

Slavni glumac i odvjetnica, koji su se vjenčali u rujnu 2014., roditelji su 6-godišnjih blizanaca Elle i Alexandera, a povodom premijere filma prošetali su crvenim tepihom u otmjenim odjevnim kombinacijama. Naime, Amal se pojavila u Versace haljini jarko žute boje, dok je glumac odjenuo klasično crno odijelo ispod kojeg je nosio tamnoplavu košulju.

image

George Clooney i Amal Clooney

Faye Sadou/mpi/Capital Pictures/Profimedia/Faye Sadou/mpi/capital Pictures/profimedia

Što se tiče odnosa s djecom, tijekom hoda crvenim tepihom novinari su ga pitali razumiju li djeca tko im je otac.

- Nemaju pojma. Jedan od klinaca u školi rekao je našem sinu da sam slavan. Kasnije, moj sin me upitao ‘Tata, što je slavan?‘ - prepričao je Clooney.

Inače, slavni glumac i libanonsko-britanska odvjetnica specijalizirana za međunarodno pravo i ljudska prava aktivni su i u polju politike i društveno-ekonomske tematike. Žele da njemački tužitelji istraže zločine koje su u Ukrajini počinile ruske snage, uključujući i raketni napad na Odesu. Iz zaklade The Clooney Foundation for Justice (CFJ) kažu kako su tužbu podnijeli u Njemačkoj jer "ta zemlja ima ono što je poznato kao apsolutna i univerzalna jurisdikcija".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:46