NOVA PRILIKA

Glumica 3. put dopustila mužu koji ju je varao da se vrati - čak i nakon što je prekršio njenih 7 pravila nakon afere!

Par se razveo jer se Andrew Buchan nije pridržavao ‘bračnih pravila‘ svoje supruge, koje je postavila nakon njegove nevjere

Amy Nuttall i Andrew Buchan

 Josephine Santos/Pacific Coast News/Profimedia/Josephine Santos/pacific Coast News/profimedia

Engleska glumica, poznata po ulozi u sapunici ‘Emmerdale‘, Amy Nuttall, po treći je put, kako prenosi Daily Mail, dopustila svom bivšem suprugu Andrewu Buchanu da se vrati. Par se razveo jer se engleski glumac nije pridržavao Nuttallinih "bračnih pravila", koje je postavila nakon njegove afere s kolegicom Leilom Fazard.

image

Amy Nuttall i Andrew Buchan

Dave Rushen/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Dave Rushen/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Afera je izašla na vidjelo prije godinu dana, ali samo nekoliko tjedana kasnije, Fazard se navodno vratila svom suprugu Jamesu Maizelsu, dok se Andrew vratio svojoj obitelji. Ipak, prokockana je i ta prilika za ljubav jer je Nuttall glumca u ljeto 2023. izbacila iz obiteljske kuće.

"‘To što je Andrew otišao od svoje obitelji bio je veliki šok za sve nas - a Amy je slomljena srca. Svi koji ih poznaju mislili su da će zauvijek biti zajedno", rekao je tada izvor. Mnogi vjeruju da je razlog za razilaženje bilo javno poniženje i bol koja je uslijedila kada se afera otkrila.

image

Andrew Buchan

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Mislila je da je odsutan jer radi, dok je zapravo često bio u hotelima s Leilom. Kad je istina izašla na vidjelo, bilo je kao da ju je udario vlak", opisao je tada izvor blizak glumačkom paru.

The Sun je otkrio da je Amy ostala "šokirana i plakala je svaki dan" nakon što se Andrew zaljubio u svoju kolegicu na snimanju BBC-jeve serije ‘Better‘, u kojoj su prije dvije godine imali strastvenu aferu. Amy je postala sumnjičava nakon što je pronašla donje rublje koje nije bilo u njezinoj veličini.

Međutim, u najnovijem intervjuu zvijezda je potvrdila da je ponovno s bivšim suprugom. "Ja sam suvlasnik naše obiteljske kuće u Buckinghamshireu", kazala je Nuttal koja zajedno s bivšim suprugom posjeduje kuću u kojoj živi s djecom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 22:49