ZVIJEZDA SOPRANOSA

‘Grcala sam u dugovima, skoro izgubila kuću, a onda sam u doslovce 5 minuta riješila sve probleme‘

Dok je isprva oklijevala oko toga pridružiti se ili ne platformi za odrasle, sada je sretna što se odlučila na taj potez

Drea de Matteo

 Valerie Macon/Afp

Zvijezda kultne serije ‘Obitelj Soprano‘, Drea de Matteo, pohvalila se da joj je priključivanje platformi za odrasle OnlyFansu "spasilo život", nakon što ju je odbijanje cijepljenja protiv covida-19 koštalo glumačkih angažmana te je ostavilo sa samo 10 dolara na bankovnom računu.

Dok je 52-godišnja glumačka zvijezda isprva oklijevala oko toga pridružiti se ili ne platformi za odrasle, sada je sretna što je bila hrabra jer se taj potez pokazao toliko unosnim da je sve svoje hipotekarne dugove otplatila u roku od pet minuta - i čak pokrenula vlastiti posao!

Osim što je zamalo izgubila kuću, glumica je također ostala i bez novca za uzdržavanje bolesnih roditelja s demencijom.

"To nas je spasilo. OnlyFans mi je spasio život, 100 posto. Ne mogu vjerovati da to govorim, ali stvarno nas je spasilo. Svatko tko me želi osuditi i poniziti, neka samo izvoli. Samo se nadam da se nikada neće naći u poziciji u kojoj sam se ja našla, da se moram brinuti za dvoje male djece. To je spasilo moj dugogodišnji dom koji nam je bio vrlo važan. I osim svega toga, dao mi je dovoljno novca da sama pokrenem i financiram ULTRAFREE", ispričala je glumica sa suzama u očima, prenosi Daily Mail.

Drea je, naime, imala samo 10 dolara na svom bankovnom računu kada je otvorila svoj profil na OnlyFansu. Priznala je i da se našla u poprilično opasnoj financijskoj situaciji nakon što je imala problema s otplatom hipoteke pa si na kraju nije mogla priuštiti astronomski iznos koji je dugovala.

"Stavili su mi ovrhu i kuća mi je bila poplavljena, pa sam je pokušavala brzo prodati. Istodobno sam izgubila mamu, a moja druga mama, koja ima demenciju, ostala je bez novca za njegovateljicu. Nisam znala što je gore", ispričala je potresena glumica.

No, uspjela se nekako snaći te se dosjetila OnlyFansa. Stalno je objavljivala fotografije, prisjetila se.

"Pomislila sam - je*** i sve. U pet minuta uspjela sam vratiti iznos koji mi je trebao da ne dođe do prodaje moje kuće", ispričala je.

Međutim, pridruživanje OnlyFansu u početku nije bilo nešto što je Drea željela učiniti. I zapravo, akd se prvi put pozabavila tom idejom, bilo je to zato što su ona i njezin suprug razmišljali o tome da udruže snage i stvore neki svoj kvazi-podcast tamo.

"Učinila sam to, ali zapravo to nisam htjela učiniti. Dosta sam se zagrijala za to i postalo je je*** viralno i ljudi su poludjeli. Mislim, početna ideja za otvaranje OnlyFansa bila je da smo Robbie i ja namjeravali napraviti podcast o tome koji bi bio kontroverzan. Htjeli smo ga naplaćivati kako nas mediji ne bi uništili zbog toga. To je ono što je trebala biti početna ideja, znate, on će mi malo tu i tamo izmasirati stopala jer morate dodati malo nečeg takvog za OnlyFans", ispričala je glumica.

Iako se platformi za odrasle pridružila iz čiste nužde, s vremenom je to zavoljela i pronašla novi osjećaj osnaženja - i ne planira odustati u skorije vrijeme.

"Dobar je osjećaj vidjeti te fotografije. Možda ih tu i tamo malo dotjeram, ali istina je da se snimam uživo tako da fanovi mogu vidjeti kako se fotografiranje događa u stvarnom vremenu", priznaje.

image

Drea de Matteo na OnlyFansu

Onlyfans/drea De Matteo/

"Uglavnom izgledam dobro na njima, a najbolji dio u vezi sa svim tim je što dobivam i na težini. Ne izgledam dobro na slikama ako sam mršava. Prije snimanja stignem i jesti. Moram se udebljati da bolje izgledam", govori glumica, koja priznaje da je povećala unos ugljikohidrata i da kao prava Talijanka jede špagete, tjesteninu i odreske.

"Želim da mi grudi i stražnjica budu velike, inače fotke ne valjaju", zaključuje.

Osim što je uspjela otplatiti dugove, Drea je također uspjela pokrenuti vlastiti streetwear brend ULTRAFREE. Stil odijevanja inspirirao je njezin 12-godišnji sin Waylon.

"On je nahajpani mali luđak, a nama je to upalilo jer planiramo izbaciti limitirane kolekcije od kojih su neke ručno izrađene u našem dvorištu. Naša odjeća promovira slobodu - ne dopustite da vam govore tko ste, vi već znate tko ste bez obzira na sve i svakoga. Budite slobodni", zaključuje ova slavna mama.

Podsjetimo, De Matteo je utjelovila Adrianu La Cervu u ‘Obitelji Soprano‘ između 1999. i 2006., a osvojila je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu 2004. za svoju izvedbu u hit seriji. La Cerva je bila dugogodišnja djevojka, a kasnije i zaručnica štićenika Tonyja Soprana, Christophera Moltisantija (utjelovio ga je Michael Imperioli).

image

Drea de Matteo

Valerie Macon/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:39