PAD FB-A I INSTAGRAMA

Hana Hadžiavdagić Tabaković: ‘Šteta što nisu vratili društvene mreže samo nama lijepima s IQ-om većim od 120‘

Ova sarajevska novinarka i influencerica sa zagrebačkom adresom vlada društvenim mrežama

Hana Hadžiavdagić Tabaković

 Instagram/Hana Hadžiavdagić Tabaković/

Korisnici društvenih mreža počeli su jučer oko 16 sati u velikom broju prijavljivati da su Facebook i Instagram prestali funkcionirati. Nakon sat vremena, spomenute su se društvene mreže vratile u funkciju, a među prvima koji su iskomentirali nestanak brojnima vrlo važnih servisa je poznata influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Ova je 39-godišnjakinja putem svojih Instagram priča napisala: "Šteta što nisu vratili društvene mreže samo nama koji smo lijepi i s IQ-om većim od 120" i uz to priložila fotografiju kako gleda sebe u ogledalu.

image

Sporna Instagram priča

Screenshot/instagram/

Ova sarajevska novinarka i influencerica sa zagrebačkom adresom vlada društvenim mrežama, ali često privuče i pažnju medija svojim objavama na Instagramu koje nerijetko uključuju kontroverzne teme i njene obračune s negativnim komentarima.

Nedavno je otkrila privatne poruke koje joj je slao Jakov Šutalo, sin gradonačelnika Valpova Matka Šutala.

- Ku*vo balijska, na čemu ti zarađuješ, poslao joj je Jakov u porukama da bi, tvrdi Hana, potom uslijedila fotografija međunožja.

- Mora da je ponos obitelji i prijatelja s ovakvim razmišljanjem - uzvratila mu je influencerica koja ima preko 700.000 pratitelja te dodala da se nakon toga odlučila javiti njegovom ocu Matku.

S druge strane, nerijetko podijeli snimke kako se zabavlja i uživa u raskoši, a prošlog je tjedna pjevala i zabavljala se na nastupu Seke Aleksić u jednom zagrebačkom klubu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 12:23