VRUĆI VIDEO

Hana prošetala po snijegu u Alpama pa raskopčala kaput, fanovi očarani: ‘Sve se zapalilo...‘

Hana Hadžiavdagić Tabaković podijelila je video sa skijanja, nakon što je uzburkala duhove izjavom o Toniju Cetinskom

Hana Hadžiavdagić Tabaković

 Screenshot/instagram/hana Hadžiavdagić Tabaković/

Bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković objavljuje u zadnje vrijeme kako uživa na skijanju na Alpama. Sada je iznenadila svoje pratitelje videom u kojem hoda po snijegu odjevena samo u donje rublje. Uz to obula je tople skijaške čizme, zagrnula se crnim kaputom, a na glavi nosila je šubaru. Tijekom snimanja odlučila se zagrijati plesnim pokretima kojima je isprekidala svoju šetnju.

"Kad u Courchevelu", napisala je u opis spomenuvši mjesto u kojem se nalazi, skijalište u francuskom dijelu Alpi.

Dodala je svoje karakteristične oznake #OpetNajljepša i #DušmaniŠicŠic.

Pratitelji su bili oduševljeni Haninim postupkom.

"Sve se zapalilo", "Život je jedan, svaka čast, uživaj mačko", "Brutalna, opet najljepša", glasili su neki od komentara.

Podsjećamo, ranije ovog mjeseca Hana se oglasila povodom koncerta Tonija Cetinskog u Sarajevu.

"Napomena: Status za natprosječno inteligentne. Molim ostatak da čitaju s razumijevanjem ili po potrebi ponove radnju. Hvala.

Baš me zanima da li bi itko iz Srbije ili Hrvatske za ovakvo događanje pozvao pjevača koji nije iz njihove zemlje…evo odgovorit ću vam - NIKADA! Pored toliko mladih perspektivnih pjevača iz BiH i živućih legendi ti zoveš nekoga ‘sa strane‘ za obilježavanje 40god. ZOI-ja?! Šta je s glavom??? NO COMMENT!!!

P.S. Manifestacija jeste bila ExYu ali u BiH narod se treba osvijestiti da ta ista Yuga u regiji nikoga više ne zanima, pogotovo ne #ZOI84 i da svako ima svoju državu koju voli više od svega, pogotovo ZOI-ja od prije 40 godina i da SAMO BIH financira taj koncert 10.02. Hvala“, napisala je influencerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:59