POVRATAK SUPERMANA

Henry Cavill prvi put u javnosti nakon što više nije Supermen: Ali svi pogledi bili su uprti u atraktivnu Natalie

Cavill utjelovio je megapopularne uloge Supermana i Witchera, ali u budućnosti više neće igrati te uloge

Henry Cavill

 /Instagram/ Henry Cavill

Glumac Henry Cavill (40) izgledao je veoma elegantno dok je u srijedu u Londonu bio na premijeri treće sezone serije „The Witcher” u pratnji svoje djevojke Natalie Viscuso (32).

Ovo je prvo pojavljivanje Cavilla nakon što je objavljeno da ga u ulozi Supermana mijenja David Corenswet (29) u novom filmu „Superman: Legacy”. Uz njega glumit će Rachel Brosnahan (32) kao Lois Lane, te će tako zamijeniti dosadašnju glumicu Amy Adams.

Henry je izgledao senzacionalno pored partnerice Natalie u crnoj dugačkoj haljini sa šljokicama koja je isticala njezinu figuru. Natalie je uz haljinu uparila štikle s otvorenim prstima koje je nosila na smeđe najlonke. Henry je nosio crne hlače i uski sako na preklop s parom crnih lakiranih cipela. Elegantni par izgledao je veoma zaljubljeno dok su pozirali pred kamerama.

Henry i Natalie svoju ljubav objavili su na društvenim mrežama u svibnju 2021., a od tad rado s pratiteljima dijele trenutke svoje veze.

Henry se prošlog tjedna opraštao sa svojim kolegama Freyom Allan, Anyom Chalotra i Joeyem Bateyem iz serije „The Witcher”. Na Netflixovom događaju u Brazilu glumac je održao oproštajni govor.

„Puno hvala svima. Hvala Vam. Stvarno osjećam ljubav i ja vas volim. Divno je biti ovdje”, zahvalan je Henry na ovoj suradnji i istaknuo kako će mu ekipa sa seta nedostajati.

Ova treća sezona zadnja je u kojoj je Henry u ulozi Witchera nakon što ga zamjenjuje Liam Hemsworth u četvrtoj sezoni. Prvi dio treće sezone izlazi danas, a drugi dio sezone moći će se gledati od 27. srpnja.

U siječnju novi čelnici studija DC Gunn i Safran branili su svoju odluku da ne vrate Cavilla kao 40. Supermena.

„Nismo otpustili Henryja. Henry nikad nije dobio ulogu”, rekao je Gunn tijekom promocije novinarima za petu sezonu DCU filmova, prenosi Hollywood Reporter.

„Upravo sam imao sastanak s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom i tužne su vijesti. Ipak se neću vratiti kao Supermen”, rekao je Cavalli kojeg se očekivalo u toj ulozi.

„Moramo se sjetiti... Superman i dalje postoji. Sve za što se zalaže i primjeri koje nam pokazuje su i dalje tu! Moj red da nosim plašt je prošao, ali ono što Superman predstavlja nikad neće proći”, nastavio je.

„Sviđa mi se Henry, mislim da je sjajan dečko. Mislim da ga mnogi ljudi zezaju, uključujući i bivši režim u ovoj tvrtki. Ali ovaj Superman nije Henry, iz više razloga”, objašnjavao je Gunn odluku o promjeni glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 13:20