JOŠ PJEVA I PLEŠE

Hollywoodski veteran (97) otkrio tajnu vitalnosti: ‘Teretana triput tjedno i dvostruko mlađa žena...‘

Američki glumac Dick Van Dyke i Arlene Silver (51) u sretnom su braku od 2012., iako se prvo bojao da se udala za njega samo zbog novca

Dick Van Dyke i Arlene Silver

 Mark Ralston/Afp

Holivudski veteran Dick Van Dyke, koji bi kasnije ove godine trebao proslaviti 98. rođendan, otkrio je koje četiri stvari mu pomažu održati vitalnost.

Činjenicu što se osjeća fantastično s 97 godina pripisao je svojim dobrim genima, a istaknuo je i da je njegova 51-godišnja supruga, Arlene Silver, ključni faktor u tome.

- Pomaže mi to što imam prekrasnu ženu koja je upola mlađa od mene i brine o meni, kaže glumac za svoju suprugu s kojom je 11 godina u braku.

image

Dick Van Dyke i Julie Andrews u filmu "Mary Poppins" 1964.

Walt Disney Productions/Collection Christophel Via Afp

Naglasio je da je također važno biti pozitivan što ga je, govori, naučila supruga, ali ne izostavlja ni bavljenje tjelovježbom.

- Napisao sam knjigu „Keep Moving”. Još uvijek idem u teretanu tri dana u tjednu i vježbam. Savjetujem svima da to učine. Vježba je odgovor, objašnjava Van Dyke koji se bavi aerobikom u vodi, diže utege i hoda na traci za trčanje.

U razgovoru za Closer ogovorio je o svom odnosu sa suprugom, koju je prvi put upoznao na dodjeli nagrada 2007., kada je on imao 81, a ona 35 godina.

image

Dick Van Dyke

Andrew Caballero-reynolds/Afp

- Dijelimo isti stav, ona voli pjevati i plesati, što činimo gotovo svaki dan. Jednostavno je divna, govori on dok priznaje da se u početku brinuo da će mnogi misliti da se udala za njega samo radi novca, ali bio je zahvalan što nitko nije izrazio takvo mišljenje.

Nedavno se pojavio u emisiji „The Masked Singers” gdje je izazvao potpuno oduševljenje sudaca.

- Jako te volim, mi te volimo, cijeli svijet te toliko voli. Čast nam je imati te u našem showu, pohvalila ga je pjevačica Nicole Scherzinger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 16:32