KRALJEVSKI SUKOB

Izvor blizak kraljevskoj obitelji: ‘Kate Middleton u tajnosti je kasno navečer nazvala princa Harryja, znam i zašto...‘

Netpreljivosti između princa Harryja i kraljevske obitelji traju već neko vrijeme, a Kate je odlučila pružiti ruku pomirenja

Princ Harry i Kate Middleton

 Profimedia/

Kate Middleton (41) nazvala je svog šogora, princa Harryja (38) kasno navečer, što je bila „ljubazna gesta” kojoj je cilj bio da popravi njegov narušeni odnos s kraljevskom obitelji, piše britanski Closer Weekly.

„Kate je bila u kontaktu s Harryjem kako bi mu rekla da drži glavu gore i da se ne brine previše o ovim privremenim neuspjesima”, tvrdio je neidentificirani izvor prošlog tjedna.

image

Princ Harry

Dppa/Ddp Usa/Profimedia/Dppa/ddp Usa/profimedia

Izvor je također potvrdio kako je unatoč obiteljskim nesuglasicama odnos Kate Middleton i Harryja „ostao netaknut”.

„Trenutno joj je njega jako žao. Vrlo je teško svjedočiti kroz što sve prolazi i to ju je ganulo – posebno jer se njegovo suđenje odvija u blizini njihova doma”, nastavio je izvor.

Podsjetimo, Harry je u lipnju bio u Londonu kako bi svjedočio protiv britanskog Daily Mirrora, kojeg je optužio da su mu njegovi novinari hakirali telefon prije nekoliko godina.

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Harry i njegova supruga Meghan Markle (42) doživjeli su brojna razočaranja posljednjih mjeseci uključujući prekid suradnje sa Spotifyjem nakon potpisivanja ugovora 2020. vrijednog 20 milijuna dolara. Harryjev odnos s obitelji napet je godinama, a posebno nakon što je u siječnju objavio memoare „Spare” u kojima je svog brata, princa Williama, nazvao svojim „glavnim neprijateljem”.

Prošle godine Meghan i Harry objavili su na Netflixu dokumentarnu seriju u kojoj navode detalje zašto su odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti 2020. godine.

image

Princ Harry i njegova žena Meghan Markle

Nancy Kaszerman/Zuma Press/Profimedia/Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia

Prema izvoru Closer Weeklya, iako je Kate pružila ruku mira Harryju, to ne znači da je njezin suprug princ William spreman pomiriti se s bratom.

„Očito je iznimno osjetljiva i delikatna situacija između mnogih drugih starijih članova kraljevske obitelji, a posebno Williama, koji je vrlo jasno dao do znanja da još nije spreman pregovarati s Harryjem oko pomirenja ili imati bilo kakav razgovor po tom pitanju”, objasnio je izvor.

„Kate želi održati komunikaciju i utrti put dugoročnom miru s cijelom obitelji – uključujući Williama”, nastavio je izvor, napominjući da Kate želi da Harry zna da postoje ljudi kojima je stalo do njega.

Podsjećamo, Harryju je nedavno oduzeta titula „njegovo kraljevsko visočanstvo” sa stranice kraljevske obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 09:20