KRENULA DALJE

Jedna od najljepših žena svijeta traži frajera, ali ima tri uvjeta: ‘Iskreno, malo je takvih...‘

Irina Shayk nedavno je prekinula s Tomom Badyjem, a izvor tvrdi da traži novog muškarca određenih karakteristika

Irina Shayk

 Profimedia/

Nakon što je propala veza slavne manekenke Irine Shayk i NFL igrača Toma Bradyja, ona sada traži novog muškarca, tvrdi izvor za Page Six.

image

Tom Brady

Javier Soriano/Afp

"U ‘šopingu‘ je za muškarcem, ali grupa ljudi s kojom izlazi je mala. Treba joj poznata osoba koja dobro izgleda i ima novca. Koliko je takvih? Pet, deset?", kazao je izvor. Ruski model potragu za idealnim muškarcem provodi u Europi i SAD-u.

Izvor je predložio odnedavno slobodnog Toma Cruisea kao jednu od mogućnosti. Zvijezda "Top Guna" nedavno se razišla s Ruskinjom Elsinom Kairovom.

image

Tom Cruise

Udo Salters Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Udo Salters Photography/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Shayk će se navodno pojaviti na Met Gali, tzv. "modnim Oscarima", koju organiziraju Vogue i Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute prvog ponedjeljka u svibnju.

Shayk i njezin bivši Brady (46) prvi put su viđeni zajedno u kolovozu nakon što se se upoznali na vjenčanju u Italiji u lipnju. Zadnji put su viđeni zajedno sredinom siječnja u New Yorku. U rujnu je Page Six pisao kako su oboje izlazili s drugim ljudima, a krajem listopada je otkriveno da su stvari među njima pošle po zlu. Ipak, Brady i Shayk viđeni su u prosincu tijekom Art Basel Miami Beacha.

image

Irina Shayk

Diamond/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Shayk je prije njega bila u dugoj vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima četverogodišnju kćer. Cooper je trenutno u vezi s manekenkom Gigi Hadid.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:18