NIJE IM BILO LAKO

Jennifer Lopez: ‘Ben i ja još uvijek imamo PTSP od našeg prvog odnosa...‘

Prvi put su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma ‘Gigli‘ 2003. godine

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Kk-francesca Vieceli/The Photo One/Profimedia/Kk-francesca Vieceli/the Photo One/profimedia

Jennifer Lopez otkrila je da ona i suprug Ben Affleck "oboje imaju PTSP" zbog žestoke medijske pozornosti koju su trpjeli kad su prvi puta bili zajedno.

Pjevačica i glumica, koja se trenutno priprema za izlazak svog nadolazećeg albuma "This Is Me…Now" — nastavka njezinog albuma iz 2002., "This Is Me…Then", i njegovog pratećeg filma, otkrila je tu uznemirujuću činjenicu u novom intervjuu za Variety objavljenom u srijedu. Prema Page Sixu, njezin novi film dokumentirat će njezinu romansu sa zvijezdom filma “Gone Girl”, no stavljanje njihovog privatnog života u središte pozornosti čini je nervoznom.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

- Doduše, sad smo stariji. Mudriji smo i znamo što je istinski važno u životu. Naučili smo i da nije toliko važno što drugi ljudi misle. Bitno je biti vjerodostojan sebi - ističe popularna J.Lo.

- Kao umjetnici, moramo slijediti svoje srce. Radim nešto za što možda svi nisu mislili da je najbolja ideja, ali ja sam to morala učiniti - objasnila je dalje pjevačka zvijezda za Variety.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Rb/Mega/Profimedia/

U najavi za njezin nadolazeći film, u kojem je Affleck koscenarist, Lopez je uključila pismo koje joj je napisao 2002. kada su bili u vezi.

Na pitanje je li novi film prema scenariju igrani ili dokumentarac, pjevačica je samo rekla da se "film mora pogledati da bismo ga razumjeli".

- Zovem ga "glazbenim iskustvom". Ako postoji glazba, možete je vidjeti, možete je čuti i možete je doživjeti - ističe Lopez.

image

Poster filma ‘Gigli‘

Columbia Pictures/Everett/Profimedia/Columbia Pictures/everett/profimedia

Podsjetimo, J.Lo i Ben prvi put su počeli izlaziti nakon što su se upoznali na snimanju njihovog filma "Gigli" 2003. godine. Tada su se upustili u romansu, ali katastrofalni rezultat na kino blagajnama koji je popratio film ocrnio je njihovu vezu. Njihov je odnos postao i pravi mamac za tabloide, dodajući još veći pritisak na vezu. Bennifer, kako su ih često nazivali početkom 2000.-ih, prekinuli su nedugo nakon što je J.Lo otkazala vjenčanje 2003. godine.

Ubrzo nakon toga Lopez se udala, ali i razvela od Marca Anthonyja, s kojim dijeli 15-godišnje blizance Maxa i Emme.

U međuvremenu, Affleck je u braku, koji je trajao od 2005. do 2018. godine, dobio troje djece s bivšom suprugom Jennifer Garner, Violet (18), Seraphinu (14) i Samuela (11). Lopez i Affleck obnovili su svoju romansu 2021., a vjenčali su se u Las Vegasu 2022. godine.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Backgrid Uk/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:29