IMA SE, MOŽE SE

Kakva večera Beckhamovih: Račun je iznosio gotovo 2200 eura, a skrivali su se iza privatnog zida

Victoria i David često imaju luksuzne kupnje i obroke, a u Miamiju su potrošili pozamašan iznos u jednom restoranu

Victoria Beckham i David Beckham

 Laurent Vu/Sipa Press/Profimedia/Laurent Vu/sipa Press/profimedia

Supružnici nogometna zvijezda David Beckham (48) i modna dizajnerica Victoria Beckham (49) potrošili su gotovo 2200 eura na večeri u Miamiju, prenosi Page Six.

Viđeni su kako večeraju u luksuznom LPM restoranu i baru u Brickell četvrti, a izvor tvrdi da su potrošili pozamašan iznos. Naime, taj iznos nisu potrošili sami već su bili u društvu još dva gosta. Jeli su salatu endiviju, salatu od kukuruza i nara, tjesteninu arrabiata rigatoni, lubina i crvenog snapera, između ostalih jela koja su zajedno s navedenima iznosila 1676,27 eura. Račun je uključivao još 20% napojnice 334,54 eura i 180 eura poreza, pa se popeo do gotovo 2200 eura.

Ne zna se jesu li Beckhamovi ostavili dodatnu napojnicu, ali izvor tvrdi da su Beckhamovi i njihovi gosti bili iznimno ljubazni prema konobarima. Izvor je prenio i informaciju da je konobarica načula razgovor kako se brinu zbog njezina izgleda jer je radila cijeli dan vani na vlazi. Beckham je ljubazno uvjerio konobaricu da i dalje izgleda sjajno.

Beckhamovi su imali VIP tretman u restoranu tako što su ušli i izašli na stražnji izlaz, a večerali su iza privatnog zida kako bi mogli uživati u miru.

Čini se da je LPM restoran jedan od omiljenih ovom paru jer su u njemu večerali i u kolovozu 2021. kada je račun iznosio 332 eura, a ostavili su 108 eura napojnice. Luksuzni restorani i kupovine nisu ništa novo za ovaj par koji je navodno zajedno ‘težak‘ 450 milijuna dolara, što je 403 i pol milijuna eura.

Podsjećamo, par je svojoj 12-godišnjoj kćeri Harper priredio rođendansku zabavu na temu Prade tijekom vikenda. U travnju 2022. njihov najstariji sin Brooklyn Beckham vjenčao se s glumicom Nicolom Pelz na raskošnoj ceremoniji u Palm Beachu na Floridi. David i Victoria, vjenčani 1999., još imaju sinove Romea (20) i Cruza (18).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 07:16