OGLASIO SE O SVEMU

Kanye West odlučio se obračunati s fanovima Taylor Swift: ‘Nisam vam neprijatelj. Ali nisam ni prijatelj‘

Reper navodi da se u svojim posljednjim stihovima nije referirao na Taylor Swift

Kanye West

 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Svim obožavateljima Taylor Swift, ja vam nisam neprijatelj, ali nisam vam ni prijatelj", poručio je Kanye West u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu. Objavu je posvetio obožavateljima popularne pjevačice koji pozivaju jedni druge na "akciju" oko izlaska novog reperovog albuma. Naime, plan je da obožavatelji kupuju i emitiraju Beyonceinu novu glazbu kako bi spriječili da Westova glazba zauzme prvo mjesto na Billboardovoj ljestvici.

Reper navodi da se u svojim posljednjim stihovima nije referirao na Taylor Swift. "Ali cijenim besplatnu promociju", dodao je pa objasnio što možemo očekivati na njegovom novom albumu.

"Lil Wayne zapravo spominje Travisa Kelseyja u ‘Vultres 2‘. Ovaj je album super pozitivan i zabavan, sve je o trijumfalnom", napisao je pa dodao da je prošla godina bila vrlo teška za njega, njegovu suprugu, djecu, prijatelje i obitelj. "Zabranjen mi je ulazak u hotele, izbačen sam iz kompanija, čak mi nije dozvoljeno jesti u nekim restoranima", pojašnjavao je.

"Svi su vidjeli kako je ‘Vutres 1‘ skinut s platformi kako bi ograničili naše brojeve u prvom tjednu. Ovo me podsjeća na maltretiranje mog naroda zbog boje naše kože", pozvao se reper na rasizam. Dalje West podsjeća na trenutke u kojima je bio uz Swift.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

"Ona i Beyonce velika su inspiracija svim glazbenicima. Uvijek govorim kako obje rasprodaju turneje i filmove. Također, siguran sam da sam više pomagao karijeri Taylor Swift, nego štetio", stoji u objavi. Onda se osvrnuo na zadnje medijske naslove koji su tvrdili da je htio ukrasti pozornost Swift na ekranima za vrijeme Super Bowla, ali da ga je pjevačica maknula iz sjedala blizu nje.

"Nisam izbačen iz Super Bowla, napustili smo svoja mjesta da bismo otišli u YG‘s box vidjeti se s različitim prijateljima. Moja žena nikada nije bila na Super Bowlu pa sam htio prošetati uokolo i lijepo se provesti", objasnio je reper.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 19:54