U WINDSORU

Kate Middleton izašla iz bolnice: ‘Dobro se oporavlja‘

Iza nje je operacija abdomena, a posljednja dva tjedna oporavljala se u privatnoj klinici u Londonu

Princ William i supruga Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Princeza od Walesa, Kate Middleton (42), izašla je iz bolnice, javljaju britanski mediji. Iza nje je operacija abdomena, a posljednja dva tjedna oporavljala se u privatnoj klinici u Londonu.

"Princeza od Walesa vratila se u Windsor gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele se zahvaliti cijelom timu u Londonskoj bolnici, posebno posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu", poručili su iz Kensingtonske palače na društvenim mrežama te dodali da se obitelj zahvaljuje na svim dobrim željama upućenima princezi.

Iako ide na kućnu njegu, Kate se neće pojavljivati na javnim dužnostima sve do Uskrsa. Detalji o operaciji i zdravstvenom stanju koje je dovelo do nje i dalje nisu poznati.

I kralj Charles pušten iz bolnice nakon rutinske operacije prostate

Britanski kralj Charles III. pušten je iz bolnice u ponedjeljak nakon trodnevne hospitalizacije zbog povećanje prostate, pokazala je televizijska snimka.

Charles (75), koji je u petak primljen na operaciju, mahao je okupljenima dok je napuštao londonsku kliniku i krenuo kući u pratnji supruge kraljice Camille.

Otišao je nekoliko sati nakon što je i njegova snaha Kate, princeza od Walesa, napustila istu bolnicu u kojoj je bila dva tjedna, oporavljajući se od operacije abdomena.

Kralj je u petak ujutro s Camillom stigao u kliniku. Palača je prošli tjedan izvijestila o tome da će biti podvrgnut rutinskoj operaciji prostate.

Da bi se odmorio, Charles je prošli tjedan otkazao nekoliko javnih angažmana, a nakon operacije morat će neko vrijeme provesti u kraćem oporavku.

Princeza Kate (42) hospitalizirana je 16. siječnja u istoj londonskoj klinici. (Hina)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:16