NIJE JOJ BILO LAKO

Kim Kardashian priznala s čime se bori godinama: ‘Dobro sam to skrivala ispod šminke‘

Što se tiče šminke, Kardashian je priznala da se njezin ukus promijenio tijekom godina

Kim Kardashian

 Instagram/

Reality zvijezda Kim Kardashian raspričala se o problemu koji je prati već godinama, a to su akne. Naime, u novom intervjuu za Refinery29 u srijedu, ispričala je da se potajno borila s aknama, a tvrdi da ih "ima itekako puno".

- Često su me mučile akne, a bilo ih je i puno - rekla je 42-godišnja zvijezda showa "Kardashians", dodajući da je spomenuti problem "jako dobro skrivala ispod šminke", prenosi Page Six.

Napomenula je da je snimkama dokumentirala svoje probleme, a smatra da bi ljudi, kad bi to vidjeli, bili "stvarno šokirani”. Kao osnivačica vlastitog brenda za njegu kože, "Skkn by Kim", Kardashian se počela igrati različitim sastojcima i proizvodima kako bi pokušala "shvatiti" svoj ten koji se mijenja.

Njezino iskustvo s aknama potaknulo ju je da potraži sastojke koje bi mogla integrirati u vlastitu liniju, kao što su enzimi bundeve. Kim tvrdi da je "glavni cilj" proizvoda pružiti korisnicima "sjaj lica dvostrukom kemijskom i enzimskom metodom", a to je istaknula u posljednjem videu na Instagramu gdje demonstrira proizvod.

Doduše, jedna stvar s kojom se Kim nije uspjela uhvatiti u koštac je psorijaza koju je naslijedila od mame Kris Jenner.

- Ja sam jedina od njezine djece koja je to dobila - rekla je Kardashian te priznala da je "odustala od pokušaja da shvati što točno uzrokuje spomenutu bolest".

- Pokušavam biti zen koliko god mogu biti, bez brige na svijetu, no moja će psorijaza potpuno buknuti usprkos svemu - rekla je za Refinery29.

image

Kim Kardashian

Profimedia/

Što se tiče šminke, Kardashian je priznala da se njezin ukus promijenio tijekom godina.

- Voljela sam mat šminku i nikad nisam mislila da ću voljeti super kremaste proizvode - rekla je reality zvijezda. Osnivačica Skimsa također je podijelila s fanovima informaciju o tome da je promijenila svoj pristup njezi kože, rekavši da je tek u četrdesetima otkrila da "moramo raditi s onim čime raspolažemo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:44