UŽIVA NA PLAŽI

Kourtney Kardashian se pohvalila odličnom figurom: ‘Ovo tijelo mi je podarilo četvero djece!‘

Ova atraktivna 45-godišnjakinja razmetala se svojim oblinama na fotografiji objavljenoj na Instagramu

Kourtney Kardashian

 Instagram/Kourtney Kardashian

Reality zvijezda Kourtney Kardashian ne boji se pokazati svoje tijelo čak i nakon rođenja djeteta.

Ova atraktivna 45-godišnjakinja razmetala se svojim oblinama na fotografiji objavljenoj u utorak na Instagramu, noseći maleni Diorov bikini tijekom odmora na kojem je proslavila svoj rođendan. Pozirajući u ležaljci za plažu, pokazala je svoje privlačno tijelo u raznobojnom bikiniju uparenom s odgovarajućim šarenim donjim dijelom visokog struka. Nadalje, na nekim je fotografijama stavila i crne sunčane naočale, a u opisu objave naglasila je kako je napravila "45 krugova oko sunca".

U sekciji komentara dočekali su je sami komplimenti, a ni njezin suprug Travis Barker nije ostao ravnodušan, piše Page Six.

- Da bar ja izgledam tako dobro nakon što rodim četvero djece - napisala je jedna komentatorica ispod posljednje objave Kourtney Kardashian.

Ostale fotografije uključuju Kourtney kako pozira na doku dok uz kupaći kostim nosi crvenu majicu kratkih rukava. Na snimci na plaži društvo joj je pravio 9-godišnji sin Reign, kojeg ima s bivšim partnerom Scottom Disickom, a preostale fotografije prikazuju nju i 14-godišnjeg sina Masona, koji je snimljen kako gleda vatromet, te njihovu 11-godišnju kćer Penelope.

Na odmor je povela i svog i Barkerovog novorođenog sina, Rockyja Barkera.

image

Travis, Kourtney i maleni Rocky

Screenshot/instagram/

Također, na odmoru na otočju Turks i Caicos pridružile su joj se i njezine sestre Khloe i Kim, a podijelile su i zajedničku fotografiju na kojoj poziraju u plićaku u crnim bikinijima.

image

Odmor na egzotičnom otočju

Screenshot/instagram/

- Moje sestre i ja se provodimo najbolje na putovanju s našom djecom... Uspomene koje traju zauvijek! - napisala je Kourtney te dodala kako "voli ovo tijelo koje joj je podarilo njene tri velike bebe i malenog dječaka".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:58