NA RUBU SUZA

Kyle Walker slomio se u intervjuu: ‘Donosio sam idiotske odluke. Ono što sam joj učinio je užasno‘

‘Nikad nisam mislio da ću biti otac šestero djece. Moram priznati svoje pogreške, dugujem to svima‘, kazao je nogometaš

Kyle Walker i  Annie Kilner

 Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nogometna zvijezda Manchester Cityja Kyle Walker priznao je da je donosio "idiotske izbore i odluke", što se odnosilo na raspad njegova braka s Annie Kilner s kojom očekuje svoje četvrto dijete. U intervjuu o privatnom životu, Daily Mail prenosi da je Walker skoro zaplakao kada je govorio o selidbi iz obiteljske kuće i provođenju vremena daleko od svoje troje djece.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donio sam idiotske izbore i idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti kroz što Annie prolazi. Pokušao sam je pitati, ali povrijeđena je", kazao je nogometaš pa dodao da mu je žao što je nanio mnogo boli ljudima.

"Kada sam sa 17 godina upoznao Annie, nisam zamišljao da će moj privatni život biti ovakav. Nikad nisam mislio da ću biti otac šestero djece. Jedini krivac sam ja. Imam odgovornost koje sam svjestan. Napravio sam glupe izbore, ali moram priznati svoje pogreške, dugujem to svima", rekao je nogometaš koji i s ljubavnicom Lauryn Goodman ima dvoje djece.

image

Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Nogometaš se slomio kada je govorio o svojoj djeci i tome kako im preko FaceTimea zaželi laku noć, a ne uživo. "Znam da nisam s njima zbog svojih izbora, to je ono što me boli", kazao je.

Manchesterova zvijezda pokušava spasiti brak, a strani mediji prenose kako će prisustvovati svim budućim pregledima Kilner tijekom četvrte trudnoće te da će biti prisutan za njihovo troje djece. Kilner još nije razgovarala s odvjetnikom o razvodu pa bliski izvori smatraju da to nogometašu ulijeva nadu za oprost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:30