SJEĆATE LI GA SE?

Legendarni Superman pojavio se u javnosti nakon više desetljeća, pogledajte kako danas izgleda

Posljednjih je godina privukao više pozornosti zbog svojih političkih sklonosti nego zbog svoje glumačke karijere...

Dean Cain i Teri Hatcher

  cineliz/Allpix Press/Profimedia/ cineliz/allpix Press/profimedia

Ako ste se pitali gdje se ovih dana nalazi Superman, eno ga u Los Angelesu! Nakon što je prije nekoliko mjeseci izjavio da zauvijek odustaje od života u Hollywoodu, TV zvijezda 90-ih Dean Cain, koji je utjelovio Supermana, pojavio se u javnosti tijekom vikenda, točnije sudjelovao je na 91. godišnjoj holivudskoj božićnoj paradi.

image

Dean Cain

Billy Bennight/Zuma Press/Profimedia/Billy Bennight/zuma Press/profimedia

57-godišnji Cain, najpoznatiji po svome radu na hit TV seriji iz 90-ih ‘Lois & Clark: Nove avanture Supermana‘, u kojoj je pune četiri sezone glumio Supermana uz Teri Hatcher kao Lois Clark, privlačio je pozornost u Los Angelesu, a mnogima je bilo drago susresti se licem u lice sa Supermanom.

image

Dean Cain i Teri Hatcher

Kpa Publicity/United Archives/Profimedia/Kpa Publicity/united Archives/profimedia

Iako ga većina pamti kao Clarka Kenta, ovaj je glumac bio poznat i po drugim ulogama. Pojavio se u desecima TV emisija, uključujući ‘Beverly Hills 90210‘, ‘Just Shoot Me!‘, ‘Ripley‘s Believe It Or Not‘, ‘Law & Order: SVU‘, ‘Frasier‘, ‘Smallville‘, ‘Entourage‘ i ‘Don‘t Trust the B*** in Apartment 23‘.

Posljednjih je godina privukao više pozornosti zbog svojih političkih sklonosti nego zbog svoje glumačke karijere: 2016. i 2020. podržao je i glasao za Donalda Trumpa, iako je samog sebe nazivao ‘ljevičarem‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:52