NA VEČERI

Meghan Markle osvanula u svom omiljenom kaputu: Otkriveno koliko košta ovaj luksuzni odjevni komad

Markle inače voli Max Mara Lilia kaput od kašmira koji ima i u crnoj boji, a jedan košta 6250 dolara

Meghan Markle

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Meghan Markle je u četvrtak bila u jednom od svojih omiljenih kaputa na ručku u losanđeleškom žarištu slavnih Cipriani Beverly Hills, gdje je večerala s bivšom Givenchyjevom kreativnom direktoricom Clare Waight Keller, koja je dizajnirala Markleinu vjenčanicu.

Vojvotkinja od Sussexa (42) nosi Max Mara Lilia kaput od kašmira smeđe boje koji košta 6250 dolara, zajedno s torbicom Cesta Collective clutch koja vrijedi 490 dolara.

image

Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Crna dolčevita, široke hlače Ulla Johnson, cipele Aquazzura sa šiljatim prstima i Givenchy sunčane naočale zaokružile su njezin izgled. Vojvotkinja toliko voli ovaj kaput da ga posjeduje i u crnoj boji, a nosila je tu tamniju verziju na utakmici hokeja na ledu s princem Harryjem u studenom.

Markle je ranije govorila o svom odnosu s modom, prije nego što su ona i Harry (39) napustili kraljevsku palaču 2020. godine i preselili se u Kaliforniju sa svoje dvoje djece sinom Archiejem (4) i kći Lilibet (2).

image

Princ Harry i Meghan Markle

/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Koliko ja razumijem, nikada ne možete nositi istu boju kao [pokojna kraljica Elizabeta II.] ako postoji grupni događaj, ali također ne biste trebali nositi istu boju kao netko od drugih, starijih članova obitelj", rekla je u Netflixovoj dokumentarnoj seriji "Harry & Meghan" 2022.

"Tako da sam nosila puno prigušenih tonova, ali to je također bilo da bih se jednostavno mogla uklopiti. Kao, ne pokušavam se isticati ovdje", objasnila je. "Dakle, učinila sam sve što mogu da se uklopim. Ne želim osramotiti obitelj."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 07:10