BOME ZNA ŠTO ŽELI...

‘Model sam i neću izlaziti ni s jednim tipom koji zarađuje manje od 190.000 eura godišnje. Ovo su moja pravila‘

Manekenka je sastavila strogi popis stvari koje treba i ne treba raditi kako bi izbjegla neprikladne muškarce

Chloe Amour

 Jam Press/@realchloeamour/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@realchloeamour/mega/the Mega Agency/profimedia

Chloe Amour (32) manekenka je koja je odlučila podijeliti svoju strategiju koju koristi na spojevima kako bi iskorijenila ‘lažljivce s lošom higijenom‘.

Amour je otkrila i da ima posebnu taktiku kojom eliminira ‘nedostojne‘ udvarače i pronalazi one koji zarađuju koliko i ona - impresivnu godišnju plaću od 206.058 dolara (oko 193 tisuće eura) ili više.

Unatoč ogromnom broju pratitelja na društvenim mrežama, manekenka je sastavila strogi popis stvari koje treba i ne treba raditi kako bi izbjegla neprikladne muškarce.

Influencerica iz Los Angelesa otkrila je da više nije otvorena prema nikome tko ima ‘zatvoren um‘ te se umjesto toga češće odlučuje za zrelije, starije muškarce. ‘Financijska sigurnost‘ vrlo joj je bitna unatoč tome što je ‘neki ljudi osuđuju‘ zbog toga.

Manekenka s 984.000 pratitelja na društvenim mrežama vjeruje da su financije njezinog budućeg partnera ključne, a također se pohvalila da i sama zarađuje više od 20.000 dolara mjesečno.

image

Chloe Amour

Jam Press/@realchloeamour/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@realchloeamour/mega/the Mega Agency/profimedia

Chloe ne dolazi iz bogate obitelji, njezina se samohrana majka ‘mučila‘ odgajajući nju i sestru, priznaje. Zato joj je važno da muškarac s kojim je u vezi ima ili ‘ekvivalentnu plaću‘ njezinoj ili još i veću, inače ga neće ni ‘razmotriti kao potencijalnog udvarača‘.

Iako to nije ‘jedino‘ što je ovoj ljepotici ‘važno‘ kad su muškarci u pitanju, taj je kriterij ‘na vrhu liste‘.

Objašnjava da se jednostavno želi osjećati sigurno s osobom s kojom će se skrasiti te da joj je važno da taj netko ‘može oskrbiti sebe i svoju potencijalnu buduću obitelj‘.

image

Chloe Amour

Jam Press/@realchloeamour/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jam Press/@realchloeamour/mega/the Mega Agency/profimedia

Na popisu stvari koje su joj važne našle su se i emocionalna inteligencija, ali i to da se muškarac mora znati dobro ljubiti. Ono što je definitivno odbija kod muškaraca su ‘nepoštenje, loša higijena i previše partijanja‘.

Chloe kaže da traži nekoga tko je samouvjeren, neovisan, pametan, zabavan, produhovljen, motiviran, pun razumijevanja, ne osuđuje, ima seksualno iskustvo i spreman je učiti od nje.

Također želi ‘dobrog slušatelja i komunikatora‘, nekog posebnog zbog koga će se osjećati ‘poželjno‘ i ‘sigurno‘. Nekoga tko preuzima odgovornost za svoje pogreške i ‘priznaje kad je u krivu‘, dodaje.

Što se tiče toga koji je tip muškaraca privlači, navodi da on mora imati ‘tamne crte lica i biti preplanuo‘. Također je privlače muškarci koji nemaju dulju kosu od njezine i koji ‘vježbaju, ali nisu previše mišićavi‘.

Kaže da joj izgled muškarca nije najbitniji te da preferira starije muškarce jer je dečkima ionako ‘potrebno dulje vremena da sazriju i postanu iskusniji u različitim područjima života‘, navodi.

image

Chloe Amour

Jam Press/Jam Press/Profimedia/Jam Press/jam Press/profimedia

"Nije da sad tražim starije razvedene muškarce, ali ipak više volim da nisu oženjeni i da nemaju djecu", priznaje.

Chloeina potreba za sastavljanjem popisa stvari vezanih uz idealnog muškarca došla je nakon nekoliko posebno loših iskustava. Naime, tijekom jednog od njezinih spojeva bilo joj je toliko neugodno što je muškarac s kojim se odlučila naći došao ‘super pijan i neuredan‘ da su ih na kraju izbacili iz kafića. Drugog muškarca s kojim je također otišla na spoj okarakterizirala je kao ‘bezobraznog i lažljivca‘ jer je tražio da ona plati račun te ju je uvjeravao da će joj vratiti novac, no to nikada nije učinio.

Chloe također savjetuje svima onima koji traže partnere da ih ne traže na aplikacijama za spojeve.

"Isprobala sam Bumble i Tinder iz zabave ili kad mi je bilo dosadno, ali sam primijetila da muškarci na tim aplikacijama nisu fizički privlačni niti samopouzdani", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:16