FATALNA NATASHA

Muža je 8 godina varala s njegovim slavnim bratom nogometašem, a sada ljubi vatrogasca: Zbog nje je ostavio ženu i djecu

Njihova afera izazvala je veliku svađu između braće, koja se nastavlja i 13 godina kasnije, no ona je sada fokusirana na novu ljubav

Natasha Lever i vatrogasac Haroon

 Facebook/Natasha Lever

Bivša šogorica i ljubavnica bivšeg nogometaša Ryana Giggsa, Natasha Lever (41), udaje se za vatrogasca koji je ostavio ženu i njihovo troje djece kako bi bio s njom, otkriva Daily Mail.

Bivša zvijezda ‘Celebrity Big Brothera‘ Nataša dospjela je na medijske naslovnice 2011. kada je osvanula vijest da je imala osmogodišnju aferu s bivšom zvijezdom Manchester Uniteda dok je još bila u braku s njegovim bratom Rhodrijem.

Njihova afera izazvala je veliku svađu između braće, koja se nastavlja i 13 godina kasnije, jer je 46-godišnji Rhodri nedavno izjavio da bi mogao ‘pokopati‘ svog brata s još pikanterija o njemu i njegovom skandalu. No, čini se da je Natasha to sve ostavila iza sebe i više se ne brine, već sada ljubi vatrogasca Haroona Headleyja. On ju je zaprosio ranije ovog mjeseca tijekom odmora na Tajlandu. Ta vijest dolazi samo 12 mjeseci nakon što se par zajedno smjestio u Manchesteru, nakon što je on ostavio suprugu s kojom je bio 20 godina.

image

Natasha Lever i vatrogasac Haroon

Facebook/Natasha Lever

Natasha ima dvoje djece s Rhodrijem te dvoje djece s bivšim partnerom Markom Smithom. Zatrudnjela je i s Ryanom tijekom njihove afere, ali je pobacila dva tjedna prije nego što se udala za njegova brata u Las Vegasu.

"Nataša je izvan sebe. Opčinjena je Haroonom i misli da je njegova prosidba bila vrlo romantična. Osjeća kao da je konačno pronašla ‘onog pravog‘", otkrio je blizak izvor za Daily Mail.

Inače, Natasha radi kao kozmetičarka nakon što se okušala u realityju. Godine 2012. pojavila se u ‘Celebrity Big Brotheru‘, nakon što je njezina afera s 50-godišnjim šogorom postala javna.

Njezin novi zaručnik, 46-godišnji Haroon napustio je suprugu Nicole zbog veze s Natashom, a tvrdilo se da je ona znala da je on oženjen kad su se upoznali. Međutim, njegov odnos s Nicole već je neko vrijeme bio na klimavim nogama.

"Haroon je napustio svoju ženu i troje djece prije nekoliko mjeseci, nakon 20 godina zajedničkog života. Oduvijek je sebe smatrao zavodnikom. Početkom ove godine njegov loš odnos s Nicole postao je još gori. Haroona satima ne bi bilo, a zatim bi se držao vrlo obrambeno kad bi ga Nicole ispitivala gdje je bio. On i Natasha su se upoznali i kliknuli te se činilo da je ona znala da je on oženjen. Možda je u njemu našla sebi ravnog. Vrijeme će pokazati", rekao je izvor.

Inače, Natasha i bivši nogometaš prvi su se put tajno našli 2003., iza leđa njegove supruge Stacey, a njihova se veza nastavila i dok je ona bila trudna s njihovo dvoje djece.

S njegovim bratom Rhodrijem počela je izlaziti dva mjeseca nakon prvog susreta s Ryanom, ali je ostala bliska sa zvijezdom Manchester Uniteda, održavajući njihovu tajnu aferu po hotelskim sobama i praznim nekretninama kojima je imala pristup zbog svog posla kao agentice za nekretnine.

Pisalo se i da joj je Ryan navodno platio 500 funti kako bi pobacila prije njezina vjenčanja s Rhodrijem. Ryanova supruga Stacey, koja se od njega razvela 2017., oprostila mu je početne nevjere, među kojima je bila i veza sa zvijezdom ‘Big Brothera‘ Imogen Thomas.

image

Ryan Giggs

Oli Scarff/Afp

U travnju 2021. Rhodri je bombastično izjavio da mu je supruga imala afere s 10 nogometaša. Također je ismijao i bratovu aferu u jednoj TV reklami.

Tijekom gostovanja u ‘The Central Club podcastu‘ ovog tjedna, Rhodri je otkrio da je još jedan razlog svađe među braćom to što ga je Ryan optužio da prodaje priče o njemu. No, Rhodri je uzvratio tako što mu je zaprijetio da bi mu zauvijek mogao uništiti reputaciju kad bi otkrio sve prljave detalje o Ryanu koje zna, ali je ‘prevelik čovjek da bi to učinio‘.

"Da sam namjeravao prodati neke priče, učinio bih to još prošle godine i pokopao tog kretena, pokopao ga. Postoje neke priče za koje znam da su ga mogle pokopati, pa da sam htio prodavati priče, učinio bih to. Ali zašto bih to želio učiniti? Zašto? Ne bih to učinio. Nisam toliko ogorčen ni lud, ali njemu je bolje da bude oprezan jer da hoću, mogu to učiniti", rekao je i poručio bratu: "Koliko ima godina, 48, 49? Mora je*** odrasti."

Inače, Ryan Giggs uhićen je u studenom 2020. pod sumnjom za dva napada na bivšu partnericu Kate Greville i njezinu sestru Emmu. Optužen je za fizičke ozljede, kao i za prisilu i kontrolu partnerice, te za napad na sestru. Oslobođen je u srpnju 2023. nakon što je Kraljevsko tužiteljstvo povuklo sve optužbe. Greville nije željela svjedočiti na ponovnom suđenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:47