POGLEDAJTE OVO

Najpoznatija ljubavnica objavila nove fotke, ne sliči sebi: Monica Lewinsky nikad u životu nije bolje izgledala!

Podsjetimo, Monica Lewinsky i Bill Clinton viđali su se od 1995. do 1997. godine, a o njihovoj aferi brujao je cijeli svijet

Bill Clinton i Monica Lewinsky u Bijeloj kući, 1997.

 The Hollywood Archive/Hollywood Archive/Profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Aktivistica i spisateljica, koja od 1995. godine nosi i titulu najpoznatije ljubavnice na svijetu, Monica Lewinsky (50), danas izgleda puno drugačije od vremena kad je imala aferu s bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom.

U međuvremenu je u ‘potpunosti transformirala‘ svoj izgled, a mnogi se slažu da danas izgleda nikad bolje.

Lewinsky se predstavila u novoj kampanji brenda Reformation iza koje stoji i organizacija vote.org. Cilj je motivirati žene da izađu na predstojeće predsjedničke izbore u Americi i daju svoj glas ‘sa stilom‘. Tu se ne smisli na način odijevanja već na odvažnost i stav.

"Ref žena je osnažena žena - a osnažena žena koristi svoj glas", rekla je ona u kampanji "You‘ve Got the Power".

Iako je u prvom planu sam cilj kampanje, zanimljivi su i modni komadi u kojima Lewinsky pozira, a njihove cijene kreću se od 198 do 448 dolara.

Lewinsky, koja je radila za Clintona tijekom 1990-ih i našla se na meti kritika zbog svoje afere s bivšim predsjednikom, sigurno zna ponešto o korištenju svog glasa. Ona je koproducirala dokumentarni film HBO Maxa ‘15 Minutes of Shame‘ 2021., u kojem se istražuje kako su kultura otkazivanja i posramljivanje na internetu utjecali na ljude poput nje.

Podsjetimo, Monica Lewinsky i Bill Clinton viđali su se od 1995. do 1997., a često im je njegova osobna tajnica čuvala ‘stražu‘. Kad se po Bijeloj kući pročulo da su u vezi, Monicu su prebacili u zgradu Pentagona. Tamo se zbližila s 24 godine starijom kolegicom Lindom Tripp. Njoj je povjerila tajnu o svojoj vezi s predsjednikom, a Linda je zatim počela tajno snimati njihove telefonske razgovore. I Monica i Clinton su isprva pod zakletvom lagali o aferi, no kad su istražitelji spomenuli plavu haljinu s mrljama od predsjednikove sperme, više nisu mogli izbjeći probleme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 09:57