BURAN RAZVOD

Nakon što joj je pokrao nakit i torbice, reality zvijezda sad tuži bivšeg muža: ‘Sve odaje novinarima!‘

Kim Zolciak i Kroy Biermann trenutno su u procesu razvoda, a Kim sada traži od suda odluku o povjerljivosti

Kim Zolciak i Kroy Biermann

 Profimedia/

Kim Zolciak tvrdi da Kroy Biermann odaje informacije o njihovu razvodu medijima te je podnijela zahtjev za odluku o povjerljivosti, prema sudskim dokumentima koje je u ponedjeljak dobio TMZ.

Bivša sudionica "Real Housewives of Atlanta" (45) tražila je od suda zaštitni nalog kojim bi se uklonila određena imena i financijska evidencija u dokumentima koje je predala u brakorazvodnoj parnici koja je u tijeku. Zolciak je u dokumentaciji napomenula da postoji značajan javni interes za njihov razvod i želi se zaštititi jer mediji nastavljaju pratiti razvoj događaja u razvodu od Biermanna (38).

image

Kroy Biermann i Kim Zolciak 2013. godine

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Tvrdi da su neugodne informacije već došle u javnost, ali nije istaknula koje, no optužila je za to svog bivšeg partnera, umirovljenog igrača NFL-a. Prema dokumentima, Zolciak je ranije molila Biermanna da pristane na odluku o povjerljivosti, ali nije uspjela. Ona sada traži od suda da se donese odluka koja sprječava izlazak osjetljivih informacija javnost. Službena presuda tek treba biti donesena.

Prošlog mjeseca Zolciak optužila je Biermanna da joj je ukrao nakit i torbice što se vidi na snimci koju je objavio TMZ. Zolciak je ranije ovog mjeseca otišla u policijsku postaju s neidentificiranom prijateljicom kako bi optužila oca njihovo šestero djece za krađu.

image

Kim Zolciak i Kroy Biermann 2015. u Meksiku

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

"Tražila sam ih natrag i on ih neće vratiti", tvrdila je u videu, dalje navodeći da je Biermann skupocjene stvari stavio u sef u njihovoj spavaćoj sobi kojem nije mogla pristupiti. Osim svega toga, par je imao niz financijskih problema. Morali su spustiti cijenu za milijun dolara sa svoje vile u Georgiji. Biermann je također ranije krivio Zolciak za rastuće novčane probleme, optužujući je da je ovisnica o kockanju koja je izgubila 1,5 milijuna dolara tijekom njihovog 12-godišnjeg braka.

Obje su strane podnijele zahtjev za razvod i u svibnju 2023. prije kratkog mirenja. Biermann je ponovno podnio zahtjev tog kolovoza, iako je izvor rekao Page Sixu u siječnju da nisu ni blizu finaliziranja razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:33