POKAZALA DEČKA

Nakon tri propala braka činilo se kako je Halle Berry izgubila vjeru u ljubav, no sada opet ljubi

Nakon što se mjesecima šuškalo da je u vezi, glumica je jučer je to i sama potvrdila na svom Instagramu. Napisala je: ‘Sada sve znate‘
 Instagram

Halle Berry (54) nakon tri propala braka opet je sretno zaljubljena.

Nakon što se mjesecima šuškalo da je u vezi, jučer je to i sama potvrdila na svom Instagramu. Objavila je fotografiju na kojoj je u majici na kojoj piše Van Hunt, te je uz nekoliko emotikona srca i stopala, napisala: "Sada sve znate".

View this post on Instagram

now ya know... ♥️??

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Tijekom ljeta je objavila i dvije fotografije na kojima su vidljive njezine noge, ali i noge nekog muškarca.

image
Instagram

Glumičin novi partner je Van Hunt (50), koji se također pohvalio s novom ljubavi. Pjevač i tekstopisac te dobitnik Grammyja objavio je fotografiju na kojoj ga Oskarovka ljubi u obraz.

Halle je od 1993. do 1997. bila u braku s Davidom Justiceom, od 2001. do 2005. s Ericom Benetom, a od 2013. do 2016. godine s Olivierom Martinezom. S Martinezom ima šestogodišnjeg sina Macea, a s Gabrielom Aubryjem 12-godišnju kćer Nahlu. Posljednjih godina posvetila se djeci, a još u travnju je rekla da joj se solo status sve više sviđa.

image
Instagram

"Uvijek želim biti s nekim. Sada sam si odlučila dati vrijeme samo za sebe. Toliko mi je dobro da možda i ostanem sama", rekla je u proljeće, ali se očito predomislila.

Iako joj je karijera uvijek išla odlično, u privatnom životu nije imala toliko sreće. U 20-ima je ostala bez 80 posto sluha na jednom uhu nakon što ju je bivši dečko udario u glavu. Nikad nije otkrila o kome se radi.

image
Steve Granitz

Priznala je da u privatnom životu ima puno strahova i negativnih misli.

"Moj cilj je prestati razmišljati o tome da ne želim biti povrijeđena i ne želim da me varaju i umjesto toga razmišljati o tome da trebam nekog iskrenog. Što više stariš, shvaćaš da imaš pravo osjećati se bolje", rekla je.

image
Image Press Agency
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:49