GLUMAC I PJEVAČ

Nekad je slamao ženska srca, a danas slavni Jason uživa u sunčanju i druženju s atraktivnom kćeri na luksuznoj jahti

Inače, zvijezda živi u Londonu sa suprugom Angelom i troje djece, ali se često vraća u rodnu Australiju

Jason Donovan i Jemma

 Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Australski glumac i pjevač Jason Donovan (55) uživao je s kćeri Jemmom (24) na luksuznoj jahti u luci Sydney, gdje trenutačno živi tijekom svog kazališnog angažmana za "The Rocky Horror Picture Show", prenosi Daily Mail. Dvojac je fotografiran u prisnom trenutku oca i kćeri na brodu tijekom razgovora.

image

Jason Donovan i Jemma

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Jemma je krenula očevim stopama pa se pojavila u njegovoj sapunici "Neighbours", u kojoj je izgradila karijeru. Zatim je napustila australsku sapunicu i kasnije se pridružila britanskoj sapunici "Hollyoaks", gdje je upoznala svog dečka Owena Warnera. Par je nedavno proslavio svoju prvu godišnjicu veze, a mlada glumica otkrila je da je to nešto najbolje u njezinom životu.

Inače, Donovan se isprva proslavio u australskoj sapunici "Neighbours", gdje je glumio Scotta Robinsona, prije nego što je započeo glazbenu karijeru 1988. Osamdesetih godina slovio je za jednog od najpopularnijih pjevača te su brojne tinejdžerice lijepile njegove postere na zidove, a njegove balade i duet s Kylie Minogue karijeru su mu lansirali u zvijezde.

Donovan danas živi u Londonu sa suprugom Angelom i troje djece, ali se često vraća u rodnu Australiju. Teško je ne primijetiti da je zvijezda u izvrsnoj formi, a da ima posebnu rutinu za njegu otkrio je još prošle godine. Masaže, zdrava prehrana i pedikura učinili su svoje.

image

Jason Donovan i Jemma

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

"Ustajem u 7 ujutro i uvijek započinjem dan vrućom vodom i limunom. Ujutro jedem samo voće kako se ne bih osjećao teško jer volim rano ići u teretanu. Idem na masažu dvaput tjedno, volim i masažu stopala i uređivanje noktiju. Za ručak jedem sushi ili tjesteninu. Ne jedem veliki obrok dok ne dođem kući, a onda volim guacamole sa salsom i taco čipsom ili malo pršuta s dinjom i jetrenom paštetom", kazao je.

Tada je otkrio i da se bolje osjeća kada ne konzumira alkohol. "Bolja sam osoba kad ne pijem alkohol. Bolje spavam, sretniji sam, manje sam anksiozan i imam veću kontrolu", zaključio je Donovan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:28