BRUNI PREKIPJELO

Neymara napucala djevojka, Brazilci precizno izračunali: ‘Pogledajte koliko puta ju je prevario...‘

Brazilski mediji pišu kako je odnos između Brune Biancardi i Neymara završen, iako im se kćer rodila prije samo mjesec dana

Neymar i Bruna Biancardi

 Instagram/

Prema pisanju brazilskih medija slavni nogometaš Neymar i njegova djevojka Bruna Biancardi više nisu zajedno, a samo mjesec dana ranije rodila im se kćer Mavie. U svom odnosu imali su i uspone i padove, ali prema brazilskim novinama Correio Brasiliense više nisu zajedno u vezi u kojoj je Neymar prevario partnericu 92 puta.

„Nakon 92 izdaje, veza između Neymara i Brune Biancardi je završila. Njih dvoje pripremaju službenu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog kćeri Mavie”, piše Correio Braziliense.

Posljednji put kad je Neymar prevario svoju partnericu, navodno je onaj koji joj je prelio čašu. Dogodilo se to na zabavi 28. listopada u njegovoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira.

Neymar je Brunu prevario i u lipnju ove godine kad joj se javno ispričao jer je vijest izašla po mnogim medijima, a na Instagramu je dobio podršku od svog oca.

„Ne očekujte da će se osoba promijeniti ako ne vidi problem u onome što radi”, napisala je Bruna na svojim društvenim mrežama, a mnogi to povezuju s njezinim navodnim prekidom s nogometnom zvijezdom.

Biancardi ima 29 godina, rođena je u Sao Paolu i studirala je marketing. Bavila se manekenstvom, a potom je postala uspješna influencerica čije bogatstvo se procjenjuje na gotovo 2 milijuna dolara.

Neymar i Bruna su se upoznali 2020. i iako su brzo započeli vezu, u početku su skrivali svoj odnos. Neymar, nogometaš Al Hilala, ima već sina s Carolinom Dantas, Davija Luccu (13).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 07:53