DOBAR SU PAR

Novo pojačanje Dinama uživa u Zagrebu sa svojom zgodnom partnericom: ‘Plava ti tako dobro stoji‘

Navijači Dinama odmah su im u komentarima poželjeli dobrodošlicu u zagrebački klub

Joaquin Sosa s djevojkom

 Instagram/belencamacho__/

Urugvajski branič i član talijanskog prvoligaša Bologne, 21-godišnji Joaquin Sosa, novi je igrač Dinama. U zagrebački klub dolazi na jednogodišnju posudbu uz pravo otkupa ugovora, a u momčadi trenera Sergeja Jakirovića konkurirat će za uloge stopera i lijevog beka, stoji na službenim stranicama GNK Dinamo Zagreb.

Prvi je to igrač iz Urugvaja u povijesti Dinama, a navijače je posebno razveselila vijest što s njim stiže i njegova zgodna partnerica Bel, koja se na Instagramu krije iza profila @belencamacho_.

"Plava ti tako dobro stoji", poručila je ljepotica u opisu njihove zajedničke fotografije s maksimirskog stadiona, a navijači Dinama odmah su im u komentarima poželjeli dobrodošlicu.

Ona se također pohvalila da su već zajedno prošetali gradom, divili se Hrvatskom narodnom kazalištu te uživali u sushiju.

image

Novi igrač Dinama uživa u Zagrebu s djevojkom

Instagram/belencamacho__/

"Jako sam sretan što sam se dogovorio s Dinamom i ostvario ovaj transfer. Znam da se radi o iznimno moćnom klubu, najjačem i najkonstantnijem u ovom dijelu Europe, koji je apsolutni vladar u domaćem prvenstvu, ali i vrlo istaknut po pitanju europskih natjecanja. Nadam se da ću se uskoro dokazati treneru i izboriti šansu da pokažem što znam na nogometnim terenima”, izjavio je Sosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:32