FANOVI U TRANSU

‘Oslobodi ih Britney!‘: Slavna pjevačica drugi dan zaredom zapalila internet golišavom fotkom

Slavna pjevačica na fotkama pozira samo u minijaturnim traper hlačicama, a rukama pokriva svoje gole grudi
Britney Spears
 Instagram

Već drugi dan zaredom više od 32 milijuna pratitelja na Instagramu može uživati u fotografijama Britney Spears na kojim pozira u toplesu.

Slavna pjevačica na fotkama pozira samo u minijaturnim traper hlačicama, a rukama pokriva svoje gole grudi.

Više milijuna ljudi 'lajkalo' je njezine fotografije, a objave je pohvalila i njezina prijateljica Paris Hilton.

- Britney se oslobađa, napisao je jedan obožavatelj aludirajući na pokret 'Free Britney' koji su pokrenuli njezini fanovi tijekom spora koji pjevačica vodi sa svojim ocem.

Podsjetimo, Britney je nedavno poručila da neće nastupati dok god otac ima kontrolu nad njenom karijerom na temelju skrbništva određenog 2008. godine.

Ta izjava Britney Spears još je jedna u nizu njenih javnih kritika na račun oca koji, kao njen skrbnik, kontrolira njen privatni život i financije.

- Ovo skrbništvo uništilo je moje snove. Tako da, nada je sve što mi ostaje, napisala je tad pjevačica u podužoj objavi na Instagramu.

Britney smatra da je sporazum o skrbništvu zlostavljanje i želi ga raskinuti.

Skrbništvo je određeno nakon što je otac Britney Spears, Jamie Spears, zatražio od suda ovlasti da nadzire život svoje kćeri, zbog, kako je naveo, zabrinutosti za njeno mentalno zdravlje.

- Neću nastupati nigdje sve dok moj otac odlučuje o tome što ću odjenuti, reći, napraviti i misliti, napisala je Britney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:36