SA SPROVODA U ZATVOR

Ostala je bez supruga, a sada je uslijedio još jedan šok - Conneryjevoj udovici prijeti zatvor!?

Jason Connery, Seanov sin, otkrio je da je njegov otac preminuo mirno, u snu. A za njegovu suprugu posljenji dani su vrlo kaotični
Sean Connery i supruga Micheline Roquebrune
 Jack Guez

Pepeo Sir Seana Conneryja bit će prosut u njegovoj voljenoj rodnoj Škotskoj i na Bahamima gdje je dugo živio i preminuo.

To je, izjavila je njegova udovica Micheline Roquebrune (91), bila posljednja želja legendarnog Jamesa Bonda, glumca kojeg su voljela sve generacije gledatelja. Micheline, koja je s Conneryjem bila u braku 40 godina, svakako namjerava učiniti ono što je Connery želio.

image
Sean Connery
Lucy Nicholson

- Čim to bude moguće zbog pandemije, kada se bude moglo normalno i sigurno putovati namjera nam je vratiti se s njim u Škotsku i organizirati komemoraciju za sve one koji žele doći. Trenutno ne možemo biti sigurni kada će to biti - objasnila je Micheline Roquebrune za The Scottish Mail.

No, dodala je da nije sigurna kada će se navedeno "točno dogoditi".

Sean je bio "bolestan neko vrijeme" prije nego što je umro na Bahamima, nedavno je otkrio njegov sin Jason Connery. Detalje života posljednjih dana svog oca podijelio je tijekom razgovora za BBC.

image
Sir Sean Connery
Ed Jones

Rekao je da je njegov otac preminuo mirno, u snu, okružen voljenima. Odajući počast svom ocu i filmskoj zvijezdi, Jason je rekao da je njegova smrt bila "tužan gubitak za ljude širom svijeta".

Zanimljivo, smrt velikog glumca nije bacila poreznu prevaru njegove supruge u sjenu, dapače.

No, Micheline Roquebrune poriče bilo kakvu umiješanost u poreznu prevaru tešku 21 milijun funti oko prodaje kuće u Marbelli, piše The Sun.

Španjolske vlasti upozorile su da namjeravaju obavijestiti Micheline o optužnici kako bi se moglo održati suđenje, a tužitelji ističu 'nedostatak suradnje' s vlasti na Bahamima.

image
Sean Connery i supruga Micheline Roquebrune
Jack Guez

Conneryju, koji je bio u braku s Micheline 45 godina, rečeno je 2014. da se on neće morati suočiti sa sudskim procesom zbog prodajom njihova doma 1999. godine. Njihova je kuća, naime, srušena i na prevaru je izgrađeno čak 70 stanova, unatoč urbanstičkim pravilima koji kažu da se može izgraditi njih samo pet.

Glumčevi odvjetnici, gradonačelnik Marbelle i šest vijećnika završili su u pritvoru zbog prevare. Sudac je zaključio da bi se trebalosuditi i Micheline, rođenoj u Francuskoj, te da joj prijeti kazna zatvora, kao i velika novčana kazna ako bude proglašena krivom za poreznu prijevaru.

Udovica sir Seana optužbe je nazvala "glupostima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:45