VELIK UDARAC

‘Pije i drogira se‘: Poznata pjevačica nadala se kraju sinova braka i skrbništvu nad unukom. Nije joj uspjelo...

Zahtjev za skrbništvo glazbena diva Cher temelji na sinovim navodnim problemima s mentalnim zdravljem i zlouporabom opojnih tvari. No, on je dokazao sudu da je trijezan

Cher i Elijah 2002. godine

 Alain Rolland/Maxima Prod/Bestimage/Profimedia/Alain Rolland/maxima Prod/bestimage/profimedia

Elijah Blue Allman, 47-godišnji sin pjevačice Cher, pomirio se sa svojom suprugom. Sudac je odobrio odbacivanje zahtjeva za razvod koji je Elijah predao sudu 2021. godine. Sud je, 5. siječnja najprije odbio odbaciti zahtjev, no zadnjeg dana siječnja ipak je odlučio pozitivno odgovoriti na njega.

Elijah i njegova supruga Marieangela ‘Queenie‘ King (36) vjenčali su se 2013. godine, no 2021. su pokrenuli brakorazvodnu parnicu. U međuvremenu su se pomirili, a na to je vjerojatno utjecala i činjenica da je Cher počela tražiti hitno skrbništvo nad svojim sinom.

Njezin posljednji zahtjev za skrbništvom sud je odbio 29. siječnja. Zahtjev za skrbništvo glazbena diva temelji na sinovim navodnim problemima s mentalnim zdravljem i zlouporabom opojnih tvari.

image

Elijah Blue Allman i Marieangela King

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

On se više puta protivio majčinim postupcima, te objašnjavao kako su se on i Marieangela "pomirili i žive zajedno", te da se njegova majka protivi njihovu pomirenju. Posljedično, odbila je platiti njegova pravnog savjetnika.

U svojoj izjavi sudu Marieangela je napisala da ona i Elijah "žive zajedno kao bračni par".

- Elijah je briljantan glazbenik i konceptualni umjetnik i kralj. Obazriv je i darežljivi muškarac - rekla je - On je ljubav mojeg života i obožavam ga. On je, također, bivši ovisnik o drogi i alkoholu.

Sudac je Cherin zahtjev odbio s obrazloženjem da je njezin sin dokazao "da upravlja svojim financijama" te "ima svoj stan". Osim toga trijezan je, a svi testovi na droge pokazali su se negativnima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 12:38