NA BRUNEJSKI NAČIN

Počelo jedno od najraskošnijih vjenčanja: Osvanule fotke ljepotice hrvatskih korijena koja je osvojila bogatog princa

Raskošna ceremonija vjenčanja započela je 7. siječnja te će trajati devet dana

Princ Abdul Mateen iAnisha Isa Kalebić

 Tmski/Planet/Profimedia/Tmski/planet/profimedia

Ljepotica hrvatskih korijena Anisha Isa Kalebić udala se za jednog od najpoželjnijih neženja Azije, brunejskog princa Abdula Mateena.

Zaruke su pale u studenom prošle godine, a raskošna ceremonija vjenčanja započela je 7. siječnja te će trajati devet dana. Uključivat će kraljevsku ceremoniju puderiranja, islamsku ceremoniju u džamiji Omar Ali Saifuddien i kraljevsku paradu oko glavnog grada Bandar Seri Begawana.

Anisha se povukla s društvenih mreža otkako se zaručila za princa, no sada su na Instagramu osvanule njezine fotografije na kojima pozira u elegantnom svadbenom izdanju koje je krojeno po narudžbi, a korištena je tradicionalna brunejska tkanina.

Fotografije su izazvale brojne reakcije među pratiteljima, a većina je pohvalila njezin izgled te su joj poručili da izgleda senzacionalno i da je prelijepa.

Navodno je nju i princa zbližila ljubav prema sportu, a princ je i dugogodišnji prijatelj Anishina brata Daniala Deena Isa-Kalebića. Kako smo već ranije pisali, na vjenčanju se očekuje nevjerojanih 4000 uzvanika među kojima će biti i gosti iz Hrvatske, a šuška se da na svadbu stižu i princ William i Kate Middleton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:15